Hopp til hovedinnhold
Les mer om våre leverandører og hvilke muligheter og valg de kan gi deg

Våre leverandører

Mesterhus bruker mye tid på å velge de riktige leverandørene for å gi deg den beste kvaliteten til den beste prisen. Les mer om våre leverandører og hvilke muligheter og valg de kan gi deg.

Kjøkken

Når det kommer til å velge et kjøkken til din bolig, er det å finne riktig kvalitetsløsning av avgjørende betydning. Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, og det er et sted hvor funksjonalitet og estetikk møtes. Å investere i et kjøkken av høy kvalitet er ikke bare en økonomisk investering, men det skaper også en behagelig og inspirerende atmosfære i hjemmet ditt. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvorfor det er viktig å velge riktig kvalitetskjøkken til din bolig, og hvilke fordeler det kan gi deg i form av funksjonalitet, pålitelighet og verdiøkning.

Våre leverandører av kjøkken:

Drømmekjøkkenet: Skreddersydde kjøkkenløsninger gir unike drømmekjøkken

Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet har siden 1929 levert innredning til skandinaviske hjem og er blitt en ledende leverandør av skreddersydde kvalitetskjøkken til den bevisste kunden.

Sigdal Favn kjøkken i japandi stil

Sigdal Kjøkken

Med snart 75 års erfaring i å oppfylle nordmenns kjøkkendrømmer, er Sigdal en trygg leverandør å velge.

HTH Kjøkken: Skandinavisk design og funksjonalitet for moderne kjøkkenløsninger

HTH Kjøkken

HTH Kjøkken er en anerkjent leverandør av skreddersydde kjøkkenløsninger med fokus på skandinavisk design og funksjonalitet. Med en historie som strekker seg over 60 år har HTH bygget et solid rykte for sitt engasjement for kvalitet, innovasjon og tidløst estetisk uttrykk.

JKE Design: Skreddersydde kjøkken med fokus på funksjonalitet og estetikk

JKE Design

JKE startet som en snekkervirksomhet i 1970, og vi skreddersyr hvert eneste kjøkken på fabrikken vår i Nordjylland. Vi dyrker det gode håndverket, velger de beste materialene og forener den nordiske designtradisjonen med nye impulser utenfra. Vi setter en ære i å skape kjøkken som smelter inn i tilværelsen din og blir hjemmets selvsagte midtpunkt.

Gulv

Når det kommer til å velge gulv til din bolig, er det avgjørende å fokusere på kvalitet og nøye vurdere ulike alternativer. Gulvet utgjør en betydelig del av interiøret og har stor innvirkning på atmosfæren og funksjonaliteten i hjemmet ditt. Å velge riktig kvalitetsgulv handler ikke bare om estetikk, men også om holdbarhet, komfort og vedlikehold. Ved å ta informerte beslutninger kan du skape et vakkert og funksjonelt gulv som varer i mange år fremover.

Våre leverandører av gulv, parkett, laminat og vinyl:

Boen: Tidløs eleganse og bærekraftig kvalitet for moderne gulv

Boen

Boen er en anerkjent leverandør av kvalitetsgulv med et rykte for tidløs eleganse, håndverkskunst og bærekraftig produksjon. Med over 375 års erfaring i bransjen har Boen etablert seg som en ledende aktør innen produksjon og design av tre- og parkettgulv.

Kährs: Eksklusivt håndverk og bærekraftige tregulv for et naturlig hjem

Kährs parkett

Kährs er en anerkjent produsent av eksklusive gulvløsninger for ulike rom og bruksområder. Med et bredt utvalg av tregulv, vinylgulv, alt med matchende listverk og tilbehør, og mer enn 160 års erfaring har Kährs etablert seg som en ledende aktør i bransjen. Vår suksess med å utvikle gulv som kombinerer design med høy kvalitet, har ført gulvene våre ut i verden.

BerryAlloc: Innovative og slitesterke gulvløsninger for et stilig hjem

BerryAlloc

BerryAlloc er en anerkjent produsent av høykvalitets gulvløsninger og har oppnådd rykte for å levere innovative og slitesterke produkter til boliger over hele verden. Med et sterkt fokus på design, funksjonalitet og bærekraft, tilbyr BerryAlloc et bredt utvalg av gulvtyper som kombinerer estetikk og holdbarhet.

En liten jente som drar stolen etter seg på gulv fra Pergo

Pergo

Pergo lager enestående vakre og ekstremt slitesterke gulv. Ingen snarveier, ingen kompromisser, bare funksjonell skandinavisk design på sitt beste. Gulv som er enkle å legge, og som er klare for det livet måtte bringe i en travel, kompromissløs hverdag. Der dyrepoter, ungdommer, joggesko og vinsøl er en reell og konstant test av vår holdbarhet – og der skjønnhet kreves.

Dør og vindu

Å velge riktige kvalitetsvinduer og dører til din bolig er en viktig beslutning som påvirker både utseendet og funksjonaliteten til hjemmet ditt. Vinduer og dører har en betydelig innvirkning på energieffektiviteten, sikkerheten, lydisoleringen og den generelle komforten i boligen. Derfor er det avgjørende å velge produkter av høy kvalitet som oppfyller dine spesifikke behov og preferanser. I

Våre leverandører av dør og vindu:

Bygg1-dører: Kvalitet, variasjon og pålitelighet under ett tak

Bygg1-dører

Bygg1 Produkter AS er en anerkjent aktør innen byggebransjen som tilbyr et bredt spekter av dører og tilleggsprodukter til forhandlere, husfirma og entreprenører.

Natre: Skapende kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

Natre

Natre er kjent for sine tradisjonsrike og innovative vinduer og balkongdører. Med 75 års erfaring kombinerer de håndverkskvalitet med moderne design og bærekraft.

NorDan: Pålitelig kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

NorDan

NorDan er en anerkjent produsent av dører og vinduer og har et rykte for å levere pålitelig kvalitet og innovasjon i over 90 år.

Swedoor: Kvalitetsdører fra JELD-WEN Norge AS som kombinerer stil og funksjonalitet

Swedoor

Swedoor, en del av JELD-WEN Norge AS, er en anerkjent produsent av dører som har etablert seg som en pålitelig leverandør av kvalitetsprodukter.

En dame som står ved vinduet og ser ut

Gilje

Vinduer fra Gilje er bygd på solid, norsk håndverkstradisjon, tilpasset det siste innen ny produksjonsteknologi. Stoltheten vår ligger i kvaliteten, og dermed vissheten om at du vil være fornøyd med valg av Gilje-vinduer.

En dame som gjør yoga under takvinduet

Velux

Vi ser alle etter det perfekte stedet hvor vi kan slappe av, lade opp og kose oss – eller til og med være produktive. Ofte er det et sted fylt med dagslys og frisk luft.

Uldal skyvedør med soldemping

Uldal

ULDAL AS på Birkeland i Agder hadde sin spede oppstart allerede i 1942. Vi feiret altså vårt 75 års jubileum i 2017.

Moderne hytte med vinduer fra Lyssand

Lyssand

Hos Lyssand har vi produsert vinduer siden 1947. I dagens moderne fabrikk lager vi noen av markedets beste vinduer, både hva gjelder kvalitet, garantier, lysinslipp og isolasjonsevne. I 2023 investerte vi ytterligere 40MNok i fabrikkutvidelse og ny maskinpark for å øke kapasiteten.

Hos Frekhaugvinduet lager vi vinduer som er en del av interiøret, detaljene er ivaretatt av våre dyktige håndverkere, mange av dem med fagbrev som møbelsnekkere og med lang fartstid i faget.

Frekhaug

En del av interiøret! Hos Frekhaugvinduet lager vi vinduer som er en del av interiøret, detaljene er ivaretatt av våre dyktige håndverkere, mange av dem med fagbrev som møbelsnekkere og med lang fartstid i faget.

Trevirke

Trevirke har lenge vært en essensiell ressurs i byggebransjen, og dens betydning ved bygging av boliger kan ikke undervurderes. Som et naturlig, bærekraftig og allsidig materiale har trevirke en rekke fordeler som gjør det til et ideelt valg for konstruksjon. Fra strukturelle egenskaper til estetisk appell og miljøfordeler, spiller trevirke en avgjørende rolle i å skape trygge, holdbare og behagelige hjem.

Våre leverandører av trevirke:

Bildet av en hytte med kledning fra Talgø. Foto: Monica Friedrich Johannessen

Talgø

Talgø endret på tidlig 2000-tall kurs fra møbelprodusent til full trelastprodusent, og resultatet har blitt kvalitetsmerkevaren MøreRoyal og et bunnsolid fotfeste i den norske trelastindustrien.

Alvdal Skurlag har etablert seg som en av de fremste aktørene innen trebearbeidingsindustrien i Norge.

Alvdal Skurlag

Alvdal Skurlag har etablert seg som en av de fremste aktørene innen trebearbeidingsindustrien i Norge. Selskapets historie er preget av innovasjon, bærekraft og en lidenskap for kvalitet.

Bergene Holm AS

Bergene Holm AS

Bergene Holm AS har etablert seg som en ledende leverandør av kvalitetstreprodukter i Norge. Med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1945, har selskapet opparbeidet seg en solid ekspertise innen treindustrien.

Moelven: Ledende innen treindustrien med bærekraft som kjerneverdi

Moelven

Moelven er en av Nord-Europas ledende leverandører innen trebaserte bygg- og interiørprodukter. Med en historie som strekker seg tilbake til 1898, har selskapet etablert seg som en pålitelig aktør i treindustrien.

Bad og VVS

Å velge riktig kvalitets bad- og VVS-løsninger til din bolig er avgjørende for å skape et funksjonelt og komfortabelt hjem. Badet og VVS-systemene spiller en viktig rolle i hverdagen, og det er viktig å velge produkter av høy kvalitet som oppfyller dine behov og varer lenge. Fra baderomsinnredning og dusjløsninger til oppvarming og vannforsyning, er det en rekke faktorer å vurdere når du tar beslutninger om ditt bad og VVS.

Våre leverandører av bad og VVS:

Fibo - Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok

Fibo

Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok. Hos Fibo finner du badet som passer akkurat din stil. Fibo tilbyr et bredt sortiment av veggpanel med unike design i tre, stein, sement, 3D og mange ulike farger.

Bademiljø

Bademiljø er en ledende aktør innen baderomsløsninger og har lang erfaring med å hjelpe kunder med å skape funksjonelle og stilfulle bad.

Comfort

Norges eldste rørleggerkjede

Trapp og interiør

Valget av trapp og interiør til ditt hjem spiller en avgjørende rolle for både funksjonalitet og estetikk. Når du velger en trapp, bør du vurdere flere faktorer, inkludert plassering, stil og materialer. En moderne trapp med rene linjer og glassrekkverk kan åpne opp rommet og gi en følelse av luftighet, mens en mer tradisjonell trapp i tre kan tilføre varme og karakter til rommet. Materialvalg som tre, stål eller betong kan også påvirke utseendet og følelsen av trappen.

Når det gjelder interiør, bør du vurdere din personlige stil og behovene til hjemmet ditt. Velg farger og materialer som skaper en harmonisk atmosfære og reflekterer din personlige smak. Tenk på hvordan rommene vil bli brukt, og tilpass interiøret deretter.

Uansett hvilket valg du tar, er det viktig å skape et hjem som er både vakkert og funksjonelt, og som gjenspeiler din unike personlighet og livsstil.

Våre leverandører av trapp og interiør

Stryntrappa og Escalia tilbyr et bredt spekter av trappemodeller

Stryntrappa og Escalia

I hjertet av Vestlandet, der fjord møter fjell, har Hagen produsert trapper siden 1934. Hos Hagen kan du få en trapp som passer til ditt hus og din smak. De tilbyr to ulike produktserier. Med Stryntrappa får du en trapp som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser. Med Escalia tar de et par trinn opp, og du får en trapp i klasse for seg.

Tuva trapp fra Trapperingen med glassrekkverk og belysning

Trapperingen

Trapperingen er vår leverandør av trapper, og består av fem av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter. All trappeproduksjon foregår i lokalsamfunn i Norge. ‍Trapperingen har moderne trappefabrikker og trappestudio over hele landet: Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Sandnes, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og på Jessheim.

Spiler i eik i trappen

Combiwood Barkevik

Combiwood Barkevik er en av landets ledende leverandører av listverk. Kompromissløse krav til råvarenes kvalitet, avansert teknisk utstyr, faglig oppdaterte og motiverte medarbeidere har gjort oss ledende på kvalitet og leveringspunktlighet.

Peis

Valg av peis når du kjøper et hus eller pusser opp er en viktig beslutning både for estetikken og funksjonaliteten i hjemmet ditt. Du bør ta hensyn til følgende: Brenseltype, stil og design, størrelse og plassering, effektivitet og oppvarming og miljøpåvirkning. Ved å vurdere disse faktorene nøye, kan du finne den perfekte peisen som passer til dine behov og preferanser.

Våre leverandører av peis

Sort peisovn fra Nordpeis

Nordpeis

Med glødende interesse for detaljer, miljø og kvalitet! Nordisk design er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og minimalisme. Selskapet er blant de største på et ikonisk norsk møbel; peisen. Med glødende interesse for detaljer, kvalitet og innovasjon er de med på å skape signaturen til nordisk design til hele Europa.

Enebolig med særpreg

Da tømrermester Marius Unnli kom over den flotte tomten, så han straks potensialet for å bygge en moderne enebolig der. Seks måneder senere stod den spesialtegnede praktvillaen klar.

Tak

Valget av tak er en vesentlig del av å skape et hjem med riktig atmosfære og funksjonalitet. Materialvalg, stil og farge på taket kan alle bidra til å definere karakteren til huset. Tradisjonelle materialer som skifer, teglstein eller takstein kan tilføre en tidløs eleganse, mens moderne alternativer som metall eller komposittmaterialer kan gi et mer strømlinjeformet utseende med lavere vedlikeholdsbehov.

Når du velger tak, er det også viktig å vurdere klimaet og værforholdene i området ditt, samt energieffektivitet og isolasjonsegenskapene til materialene. Et godt isolert tak kan bidra til å redusere energiforbruket og skape et mer komfortabelt innemiljø året rundt.

Våre leverandører av tak

Skarpnes - Norges eldste taksteinsbedrift

Skarpnes

Med røtter tilbake til 1919, er Skarpnes Norges eldste taksteinsbedrift. I over hundre år har bedriften vokst fra å være et lite lokalt støperi til å bli en moderne, automatisert industribedrift. Gjennom fire generasjoner har familiebedriften Skarpnes hatt ett mål: Å holde norske skråtak tette.

Mataki - en av Nordens ledende produsenter av asfaltbelegg

Mataki

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Våre kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Våre produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.

Et nytt tak løfter hele huset

Et nytt tak løfter hele huset

På tide å bytte tak på huset? Platetak har seilt opp som en favoritt hos mange boligeiere. Men hva er egentlig fordelene?

Andre leverandører

En dame med hodelykt som tar mål

Weber

Weber produserer, selger og leverer mørtel, puss, avrettingsmasser samt andre mur- og betongprodukter for anlegg, fasader, gulv og våtrom.

Bildet viser en glad og smilende familie på fire

Systemair

Frisk luft hjemme! Den er usynlig, men luftkvaliteten er likevel noe av det viktigste i hjemmet. Derfor er valg av ventilasjonsløsning et av de mest betydningsfulle valgene du gjør.

Sparkling av gipsvegger fra BMC

BMC

BMC er leverandør av gipsplater til alle formål, og er en betydelig aktør i det skandinaviske byggevaremarkedet. Selskapets varemerke er høy kvalitet i alle ledd.

En familie på kjøkkenet som smiler og smører seg litt mat

Flexit

Flexit er Norges største leverandør av boligventilasjon og har levert ren og frisk luft til boliger i over 50 år. Flexit har fokus på energieffektive løsninger, innovasjon og kvalitet. Alle produkter er utviklet og testet spesielt for nordisk klima.