Hopp til hovedinnhold

Planer om rehabilitering?

Planer om rehabilitering?

Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med rehabilitering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Usikker på hvor du skal begynne?

Det kan være en omfattende prosess og potensielt stor investering å gjøre endringer på bolig. Derfor kan det være kjekt å vite at Mesterhus-forhandlerne kan hjelpe deg med alt fra søknader til ferdigstillelse.

En Grønn Start er en god start

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som tilbyr verdifull energirådgivning til privatpersoner som ønsker å oppgradere eller utvide boligen sin. En Grønn Start gir deg oversikt over muligheter og bedre grunnlag for gode beslutninger. Det er helt avgjørende for en vellykket boligrenovering. Hvorfor velge Grønn Start? Her er fem fordeler!

Vi hjelper deg med rehabilitering og utvendig arbeid

Er det på tide å skifte tak eller kledning? Er huset ditt kaldt? Eller vet du kanskje ikke helt hvor du skal begynne?

Rehabilitering er en av våre spesialiteter. Enten det dreier seg om å reparere en eksisterende struktur, å oppgradere et eksisterende bygg eller å gjenoppbygge en skadet bygning, kan vi hjelpe deg med å få jobben gjort på en effektiv og pålitelig måte.

Våre byggmestre kan vurdere hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak. Vi kan blant annet hjelpe med:

  • Befaring og rådgivning
  • Utskifting av vinduer
  • Skifte takstein og lekter
  • Omtekking og etterisolering av tak
  • Bytte av ytterkledning
  • Etterisolering av yttervegger

Rehabilitering hos Mesterhus

Mesterhus skal hjelpe hele Norge med å spare penger, strøm og miljøet! Med en energirådgiver fra Mesterhus får du den nyeste ekspertisen, mulighet for økonomisk støtte fra Enova og skreddersydde løsninger for din bolig.

Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Totalrenovering av 70-tallshus

Totalrenovering av 70-tallshus

Da det unge paret i 20-årene overtok det trauste 70-tallshuset utenfor Bergen, ville de totalrenovere det og gjøre det om til et moderne funkishus.

Se rehabiliteringsprosjektet i Steinkjer

Energirådgivere fra Mesterhus

Nesten alle byggmestere i Mesterhus har en energirådgiver som har fått grundig opplæring i hvordan redusere energiforbruket. Får du hjelp av en energirådgiver fra Mesterhus, kan du være sikker på at din bolig oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet. Les mer om energirådgivning her

Forbedret inneklima med rehabilitering av huset

Da Anders og Solveig på Årvoll i Oslo, fikk tvillinger, trengte det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom en solid oppgradering. Her kan du lese hvordan de gikk fram.

Vurderer du å rehabilitere boligen din?

Spør en fagperson. I Mesterhus er vi opptatt av energisparing og miljø, og var den første aktøren som bygget svanemerkede hus. Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg.

Våre forhandlere har mange års erfaring med å se de beste løsningene, og det kan ofte lønne seg å ta kontakt tidlig i tankeprosessen, slik at de kommer med gode råd og løsninger som man selv kanskje aldri hadde kommet på. Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper deg med ditt prosjekt.

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som tilbyr verdifull energirådgivning til privatpersoner som ønsker å oppgradere eller utvide boligen sin. En Grønn Start gir deg oversikt over muligheter og bedre grunnlag for gode beslutninger. Det er helt avgjørende for en vellykket boligrenovering. Hvorfor velge Grønn Start? Her er fem fordeler!

Totalrenovering av et 70-talls hus

Her kan du se den utrolige forvandlingen fra tradisjonelt 70-talls hus til moderne arkitekttegnet hus, utført av Mesterhusbedriften Sandøy Byggservice.