Hopp til hovedinnhold

Planer om rehabilitering?

Planer om rehabilitering?

Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med rehabilitering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Usikker på hvor du skal begynne?

Det kan være en omfattende prosess og potensielt stor investering å gjøre endringer på bolig. Derfor kan det være kjekt å vite at Mesterhus-forhandlerne kan hjelpe deg med alt fra søknader til ferdigstillelse.

Våre byggmestre er høyt kvalifiserte håndverkere, og mange har en stor andel av sine oppdrag innen rehabilitering, oppussing, bygge på/om, og renovering av eldre hus, hytter og andre bygg. Under kan du lese mer om hvilke oppdrag vi kan påta oss, og få inspirasjon til rehabilitering av hus fra tidligere utførte jobber.

Av og til vet man ikke helt hva man vil ha eller hva som er mulig. Vi har rådgivere som er spesialiserte innen rehabilitering og sammen finner vi en løsning tilpasset akkurat deg og dine behov.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre med ditt prosjekt.

Totalrenovering av et 70-talls hus

Her kan du se den utrolige forvandlingen fra tradisjonelt 70-talls hus til moderne arkitekttegnet hus, utført av Mesterhusbedriften Sandøy Byggservice.

Vi hjelper deg med rehabilitering og utvendig arbeid

Er det på tide å skifte tak eller kledning? Er huset ditt kaldt? Eller vet du kanskje ikke helt hvor du skal begynne?

Rehabilitering er en av våre spesialiteter. Enten det dreier seg om å reparere en eksisterende struktur, å oppgradere et eksisterende bygg eller å gjenoppbygge en skadet bygning, kan vi hjelpe deg med å få jobben gjort på en effektiv og pålitelig måte.

Våre byggmestre kan vurdere hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak. Vi kan blant annet hjelpe med:

 • Befaring og rådgivning
 • Utskifting av vinduer
 • Skifte takstein og lekter
 • Omtekking og etterisolering av tak
 • Bytte av ytterkledning
 • Etterisolering av yttervegger

Se rehabiliteringsprosjektet i Steinkjer

Påbygg, tilbygg, ombygging og modernisering

Vi kan bygge om huset eller hytta di, og gjøre det både mer energieffektivt og moderne. Enten du trenger ekstra plass til familien, et kontor eller en garasje, kan vi hjelpe deg med å utvide boligen din. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett. Vi hjelper deg gjerne med:

 • Befaring på stedet
 • Gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag
 • Skisser og tegninger
 • Kostnadsberegninger
 • Søknader
 • Utførelse
 • Informasjon om støtteordninger

Pusse opp innendørs?

Boligene våre slites uansett hvor forsiktig vi bruker dem, og noen ganger er det rett og slett bare deilig med en ordentlig forandring. Å gi hjemmet en ny glød gjennom en innvendig oppussing kan ikke bare forvandle utseendet, men også forbedre funksjonaliteten og skape et mer behagelig bo- og oppholdsrom.

Energirådgivere fra Mesterhus

Nesten alle byggmestere i Mesterhus har en energirådgiver som har fått grundig opplæring i hvordan redusere energiforbruket. Får du hjelp av en energirådgiver fra Mesterhus, kan du være sikker på at din bolig oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet. Les mer om energirådgivning her

Forbedret inneklima med rehabilitering av huset

Da Anders og Solveig på Årvoll i Oslo, fikk tvillinger, trengte det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom en solid oppgradering. Her kan du lese hvordan de gikk fram.

Vurderer du å rehabilitere boligen din?

Spør en fagperson. I Mesterhus er vi opptatt av energisparing og miljø, og var den første aktøren som bygget svanemerkede hus. Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg.

Våre forhandlere har mange års erfaring med å se de beste løsningene, og det kan ofte lønne seg å ta kontakt tidlig i tankeprosessen, slik at de kommer med gode råd og løsninger som man selv kanskje aldri hadde kommet på. Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper deg med ditt prosjekt.