Hopp til hovedinnhold
Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt.  Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!

Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!
Teknisk sjef i Mesterhus, Martin Strand

Teknisk sjef i Mesterhus forteller om energirådgivning

En grønnere fremtid krever strengere krav

Realiteten er både utfordrende og nødvendig å erkjenne: innen 2033 forventes det at alle eksisterende boliger i Norge skal ha minimum energimerke D. Mange hus i Norge har i dag energimerke G – den dårligste karakteren på skalaen. Har ditt hus et energimerke lavt på skalaen betyr det at du har et stort potensial for å spare penger!

Les også: Ane og Morten rehabiliterer familieboligen

Energirådgivere fra Mesterhus – eksperter på energieffektivitet

Nesten alle byggmestere i Mesterhus har en energirådgiver som har fått grundig opplæring i hvordan redusere energiforbruket. Får du hjelp av en energirådgiver fra Mesterhus, kan du være sikker på at din bolig oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet.

Se hvor mye du kan spare i strømutgifter med vår strømkalkulator

Lars-Erik Zakariassen

«Mesterhus sine energirådgivere vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra en grundig analyse av ditt nåværende energiforbruk, til å utarbeide skreddersydde løsninger som passer dine behov og økonomiske rammer.»

– Lars-Erik Zakariassen, daglig leder i Byggmester Jan Erik Zakariassen AS.

Støtte fra Enova ved godkjent energirådgiver

For å få støtte fra Enova til energibesparende tiltak må du ha benyttet deg av en godkjent energirådgiver. Beløpet du får i støtte avhenger av hvilke tiltak som blir gjennomført, prosjektets størrelse, kostnader og hvor mye energi som blir spart.

Ved oppgradering av bygningskroppen på huset ditt kan du motta støtte på opptil 150 000 kroner. Se andre tiltak som kan gi støtte fra Enova

Du får også 5000 kroner i støtte fra Enova til kartleggingen, uavhengig av tiltak som gjennomføres, om du benytter en godkjent energirådgiver.

Jørgen Binde

«Mange av våre kunder kontakter oss etter at de allerede har gjort noen oppgraderinger i hjemmet sitt. Vi ser ofte at hvis de hadde valgt vinduer med litt lavere U-verdi, kunne de ha forbedret energiregnskapet og fått 100 000 kroner i tilskudd fra Enova. Ved å investere bare 15 000 kroner ekstra i vinduer, kunne de altså spart 85 000 kroner. Derfor anbefaler vi alltid å snakke med en energirådgiver først.»

- Jørgen Binde, energirådgiver og leder i Byggmester Binde AS.

Slik kommer du i gang med energirådgivning

Når du ønsker å dra nytte av energirådgivning, er prosessen enkel hos Mesterhus. Du kan sjekke registeret på Enovas nettside for å finne en godkjent energirådgiver som dekker ditt område. Deretter tar du kontakt med energirådgiveren for å avtale en befaring og kartlegging av din bolig.

Bygge nytt? Snakk med en energirådgiver

Mesterhus sine energirådgivere vil ta hensyn til dine ønsker og behov, samtidig som de sørger for at din nye bolig blir energieffektiv og miljøvennlig. Energirådgiverne vil veilede deg gjennom valg av materialer, isolasjon og energisystemer som kan redusere energiforbruket ditt. Sammen finner vi den perfekte balansen mellom økonomi, bærekraft og estetikk.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt!

Hele 90 % av våre byggmestere har egne energirådgivere. Du kan være trygg på å få den hjelpen du trenger uansett hvilket boligprosjekt du har. Kontakt en Mesterhus-forhandler for å høre mer om dine muligheter for å spare penger, strøm og miljøet. Mesterhus ser frem til å høre fra deg!

Les også:

Familieboligen i Søndre Egge skal rehabiliteres

Ane og Morten skal rehabilitere familieboligen

Familien på fire skal flytte til Søndre Egge der de tar over huset til foreldrene til Ane. Fra energiklasse F til B, støttet av Enova, forbedrer de luftkvalitet, reduserer radon og sikrer optimal varme. Bli med på deres reise mot et fornyet hjem.

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Totalrenovering av 70-tallshus

Totalrenovering av 70-tallshus

Da det unge paret i 20-årene overtok det trauste 70-tallshuset utenfor Bergen, ville de totalrenovere det og gjøre det om til et moderne funkishus.

Relaterte artikler

Eneboligen Form 3.0 fra Mesterhus

Se våre moderne hus med innovasjon og stil i fokus

Mesterhus, etablert i 1970, har gjennom de siste tiårene befestet sin posisjon som en av Norges største og mest pålitelige boligbyggere. Vår suksess er bygget på en solid grunnmur av godt håndverk, tett kundeoppfølging, og evnen til å tilby markedstilpassede og skreddersydde boliger, inkludert moderne hus som kombinerer estetikk med funksjonalitet.

Skreddersydd bolig på Vigrestad

Mesterhus-forhandler SI Bygg hadde gleden av å bygge en skreddersydd bolig for Anna Stavnheim. Fra det øyeblikket hun kom inn på deres kontor, var det tydelig at hun hadde klare ønsker og behov for sin nye bolig. Spesielt viktig for Anna var det å få en garasje med plass til traktoren sin.

Ane og Mortens rehabiliteringsprosjekt: En suksess

Endelig er rehabiliteringsprosjektet til Ane og Morten ferdig. Nå kan familien på fire flytte inn og nyte hverdagen i sitt renoverte hjem. Etter en omfattende oppgradering har huset blitt både tryggere og mer komfortabelt å bo i.