Hopp til hovedinnhold

Byggmester Jan-Erik Zakariassen AS - FREDRIKSTAD

Byggmester Jan-Erik Zakariassen AS ble etablert 1979, er en betydelig utbygger av boliger og hytter, og arbeider også med oppussing og rehabilitering.

Om oss

Jan-Erik Zakariassen som hadde gått i lære hos sin far, Trygve, startet å bygge hus med yrkesstolthet, og med slagordene «Det blir som avtalt» og «Trygghet i alle tider». Med over 40 år i bransjen er vi en solid aktør som nå drives av tredje generasjon, Lars-Erik Zakariassen. Han er byggmester og daglig leder i firmaet som idag har 8 ansatte.

Grunntanken er solid håndverk med tradisjoner du kan stole på utført av fast ansatte tømrere med svennebrev, mesterbrev og ingeniørutdannelse, med lokal tilhørighet.


Vi har bygd langt over 500 eneboliger og tør betegne oss selv som spesialister på boligbygging. Vi bygger arkitekttegnede Mesterhusboliger, andre arkitekttegnede boliger, og utfører ellers generelle byggeoppdrag. Kom gjerne med en arkitekttegning.

Vårt naturlige arbeidsområde er Fredrikstad, Hvaler, Råde, Sarpsborg og Halden.

Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, som «ferdighus» eller skreddersøm på kundens tomt. Vi leverer også offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi påtar oss også oppdrag som tilbygg, påbygg, garasje eller andre snekkertjenester det er behov for.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen. Vi kan løse de fleste typer prosjekter.

Hos oss arbeider i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og arbeider kontinuerlig med rekruttering via lærlingeordningen i fylket.

Vi er medlem i Mesterhus som i mange år har vært ledende leverandører av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge.

Mange av husene vi bygger, finner du i Mesterhuskatalogen. Den er full av praktiske og spennende boliger for både Husbank- og privafinansiering. Gjerne med litt annerledes løsninger og mer gjennomtenkte detaljer enn hus flest. I tillegg kan du benytte deg av vår kompetanse og mer enn 40 års erfaring. Slik får du individuelle løsninger og huset blir akkurat slik du vil ha det. Vi vet hva som er praktisk og mulig. Spør oss heller en gang for mye enn en for lite.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?