Hopp til hovedinnhold
Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer.

Om Mesterhus

Mesterhus er en landsdekkende kjede med 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer. Vi bygger i alle Norges fylker og er spesialisert innen nybygg, renovering og tilbygg for både hus og hytter.

Hvem er Mesterhus?

Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, tett kundeoppfølging, markedstilpassede hus og skreddersydde boliger. Men viktigst for suksessen har vært fornøyde kunder.

Mesterhus har en fyldig huskatalog, og selvfølgelig muligheten for skreddersøm. Vi bygger alt fra hus, leiligheter, småhus og rekkehus til hytter. Vårt engasjement inkluderer også offentlige bygg, rehabiliteringsprosjekter og oppussing.

Mål og motto

Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: -det blir som avtalt!

Alle våre forhandlere har mesterbrev

Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle våre medlemsbedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokale byggmesteren må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Mesterbrev

Vi måler kundetilfredshet

Vi lever etter «det blir som avtalt», og da skal også kundene våre bli fornøyde. Derfor deltar vi i Prognosesenterets landsdekkende måling av kundetilfredshet (KTI) i boligbransjen.

Prognosesenterets bransjemåling KTI

En del av Mestergruppen

Mestergruppen er landetes største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. Mesterhus er sammen med blant annet Blink Hus, Systemhus, Nordbohus og Saltdalshytta, en del av Mestergruppen. Mestergruppen eier også byggevarekjedene XL-Bygg, Byggtorget og Byggeriet. Mestergruppen er igjen eid av Ferd.

Administrasjonen i Mesterhus

Ta gjerne kontakt med en av oss.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen
Karl Arne Jespersen
Kjededirektør
Salg- og markedssjef Line Bjerck Ruud
Line Bjerck Ruud
Salg- og markedssjef
Teknisk sjef Martin Strand
Martin Strand
Teknisk sjef
Bedriftsutvikler Sør/Øst Bent Halvard Tveit
Bent Halvard Tveit
Bedriftsutvikler Sør/Øst
Bedriftsutvikler Vest Rune Krantz-Underland
Rune Krantz-Underland
Bedriftsutvikler Vest
Bedriftsutvikler Midt/Nord Glenn Rune Kristoffersen
Glenn Rune Kristoffersen
Bedriftsutvikler Midt/Nord
IT-ansvarlig Bjørn Vidar Eide
Bjørn Vidar Eide
IT-ansvarlig

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?