Om Mesterhus

Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer.

Mesterhus er en landsdekkende kjede med 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer. Vi bygger i alle Norges fylker og er spesialisert innen nybygg, renovering og tilbygg for både hus og hytter.

Hvem er Mesterhus?

Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, tett kundeoppfølging, markedstilpassede hus og skreddersydde boliger. Men viktigst for suksessen har vært fornøyde kunder.

Mesterhus har en fyldig huskatalog, og selvfølgelig muligheten for skreddersøm. Vi bygger alt fra hus, leiligheter, småhus og rekkehus til hytter. Vårt engasjement inkluderer også offentlige bygg, rehabiliteringsprosjekter og oppussing.

Mål og motto

Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: -det blir som avtalt!

Alle våre forhandlere har mesterbrev

Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle våre medlemsbedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokale byggmesteren må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Vi måler kundetilfredshet

Vi lever etter «det blir som avtalt», og da skal også kundene våre bli fornøyde. Derfor deltar vi i Prognosesenterets landsdekkende måling av kundetilfredshet (KTI) i boligbransjen.

KTI logo

En del av Mestergruppen

Mestergruppen er landetes største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. Mesterhus er sammen med blant annet Blink Hus, Systemhus, Nordbohus og Saltdalshytta, en del av Mestergruppen. Mestergruppen eier også byggevarekjedene XL-Bygg, Byggtorget og Byggeriet. Mestergruppen er igjen eid av Ferd.

Administrasjonen i Mesterhus

Ta gjerne kontakt med en av oss.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen

Karl Arne Jespersen

Kjededirektør
karl.arne@mesterhus.no93408480
Salg- og markedssjef Line Bjerck Ruud

Line Bjerck Ruud

Salg- og markedssjef
line.bjerck.ruud@mesterhus.no98210553
Bedriftsutvikler Sør/Øst Bent Halvard Tveit

Bent Halvard Tveit

Bedriftsutvikler Sør/Øst
bent.tveit@mesterhus.no94863432
Bedriftsutvikler Vest Rune Krantz-Underland

Rune Krantz-Underland

Bedriftsutvikler Vest
rune.underland@mesterhus.no41809291
Bedriftsutvikler Midt/Nord Glenn Rune Kristoffersen

Glenn Rune Kristoffersen

Bedriftsutvikler Midt/Nord
glenn.kristoffersen@mesterhus.no40630366
Markedskonsulent Mona Storksen

Mona Storksen

Markedskonsulent
mona@mestergruppen.no95142641
IT-ansvarlig Bjørn Vidar Eide

Bjørn Vidar Eide

IT-ansvarlig
Bjorn.Vidar.Eide@mesterhus.no95769835

Kontakt oss

image placeholder