Hopp til hovedinnhold

Prøv vår strømkalkulator

Se hvor mye du kan spare i strømutgifter

Har du en eldre bolig? Prøv vår strømkalkulator som avslører hvor mye du potensielt kan spare ved utbedringer av ditt hjem. Ta kontroll over energiforbruket ditt – prøv vår strømkalkulator i dag.

Legg inn informasjon om boligen din:

Snakk med en energirådgiver

Mer enn 80 % av våre Mesterhusforhandlere er energirådgivere og kan hjelpe deg med å energieffektivisere din bolig. Alle forhandlere har mesterbrev og kan få jobben utført for deg.

Les mer om strømsparing her:

Reduserte strømforbruket nok til spare inn energien elbilen trenger i ti år!

Reduksjon i strømforbruket i miljøhuset

Bygg står for hele 40 prosent av energibruken i Norge og Regjeringen har satt som mål å redusere energibruken i hjemmet. Vår medlemsbedrift, Johs E. Øvsthus AS har levert et miljøhus som gir bedre luftkvalitet, har lavere energiforbruk og ved solcellepanel har evne til å være selvforsynt med strøm.

Slik sparer du strøm på hytta

Slik sparer du strøm på hytta

Har du en trekkfull hytte? Det kan fort koste deg dyrt i løpet av et år. Med økte strømpriser er det mange som leter etter smarte grep for å redusere strømregninga på en forsvarlig måte. Her får du noen tips.

Spar energi med nye vinduer

Spar energi med nye vinduer

Selv om vinduene i et vanlig hus bare utgjør 5-10% av den totale ytterflaten, kan de utgjøre mer enn 40% av varmetapet. Kvaliteten på glasset, størrelsen på vindusarealet, lufttettingen og isoleringen rundt vinduet avgjør hvor stort varmetapet er. Har du 2-lagsvinduer fra 80-tallet og bytter til gode 3-lags vinduer så kan du halvere varmetapet.

Innovativ energisparing tilpasset norske forhold

Innovativ energisparing tilpasset norske forhold

Isolasjon handler rett og slett om å holde kulda ute og varmen inne. Med de forholdene vi har i landet kreves det kontinuerlig arbeid med omfattende testing og innovasjon av isolasjonsprodukter. Her har vår flinke leverandør Glava ligget helt i front siden 1935. Enten du skal bygge helt nytt, eller etterisolere, er det verdt å se på hva Glava kan tilby.

Ta kontakt for energibesparende tiltak

Skifte vinduer, etterisolere tak og vegger eller installere inneklimasentral er alle gode tiltak for lavere strømutgifter. Fyll ut skjema under, og en byggmester og energirådgiver tar kontakt for å vurdere effektive tiltak for din bolig.