Hopp til hovedinnhold

En god start er en Grønn Start

En god start er en Grønn Start

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som tilbyr verdifull energirådgivning til privatpersoner som ønsker å oppgradere eller utvide boligen sin. En Grønn Start gir deg oversikt over muligheter og bedre grunnlag for gode beslutninger. Det er helt avgjørende for en vellykket boligrenovering.

Hvorfor velge Grønn Start? Her er fem fordeler!

Mesterhus sine byggmestere er kvalifiserte energirådgivere. Uansett hvilket boligprosjekt du har, kan du derfor være trygg på at du får hjelpen du trenger gjennom Mesterhus.

Ta steget mot et mer energieffektivt, miljøvennlig og komfortabelt hjem med en energirådgiver! Her er fem gode grunner til å velge Grønn Start for din boligoppgradering:

1. Grønn Start er en god start til et bedre inneklima

En energieffektiv bolig har en jevnere innetemperatur og bedre luftkvalitet, noe som gir bedre komfort og et sunnere inneklima. Kort sagt, du slipper å fryse om vinteren og svette om sommeren!

2. Grønn Start er en god start for et billigere boliglån

Flere banker tilbyr nå grønne lån til energieffektive boliger. Videre kan man også få miljølån til selve oppgraderingen man gjennomfører på boligen. Begge disse lånene har ofte lavere rente enn ordinære lån.

3. Grønn Start er en god start for reduserte bokostnader

En energieffektiv bolig bruker mindre energi, noe som betyr lavere strømutgifter. Du kan spare tusenvis av kroner hvert år på å oppgradere blant annet isolasjon, ventilasjon, vinduer og dører på boligen din.

4. Grønn Start er en god start for økonomisk støtte fra Enova

Du kan få støtte til isolasjon, varmepumper, solcelleanlegg og mye mer. For å få denne støtten er det et krav at du engasjerer en energirådgiver før du setter i gang.

5. Grønn Start er en god start for en grønnere bolig

ENØK står for energisparing og energieffektivisering, og er nøkkelområder for Grønn Start. I dag har mange norske boliger energimerke G, den dårligste karakteren på energiskalaen. Innen 2033 forventes det at alle eksisterende boliger skal ha minimum energimerke D. Hvor stort potensial for å bli mer energieffektiv og miljøvennlig har din bolig?

Slik kommer du i gang!

Lurer du på hvordan Grønn Start kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under, så tar din nærmeste Mesterhus-forhandler kontakt og svarer på alle dine spørsmål.

Kontakt oss for en Grønn Start:

Våre erfarne energirådgivere gir deg verdifulle råd om gode tiltak for akkurat din bolig.

Din kontaktinformasjon

Hvor ligger din bolig?

Hva kan vi hjelpe med?