Hopp til hovedinnhold
Familieboligen i Søndre Egge skal rehabiliteres

Ane og Morten skal rehabilitere familieboligen

Familien på fire skal flytte til Søndre Egge der de tar over huset til foreldrene til Ane. Fra energiklasse F til B, støttet av Enova, forbedrer de luftkvalitet, reduserer radon og sikrer optimal varme. Bli med på deres reise mot et fornyet hjem.

Fra energiklasse F til B

Ane og Morten ønsker først og fremst å gjøre noe med luftkvaliteten, men de har også oppdaget høye radonmålinger. Samtidig ønsker de å minimere varmetapet gjennom vinduene, med fokus på å bevare og optimalisere husets varme.

- Vi ønsker jo å energieffektivisere boligen. Men hvor energieffektiv den skal være, har blitt til underveis i prosessen, forteller Morten.
Ane og Morten rehabiliterer familieboligen

Se del 1 av rehabiliteringsprosjektet

Får støtte fra Enova

Ane og Morten har aktivt søkt støtte fra Enova for boligoppgradering. Med mål om maksimal støtte har de sikret 125.000 kr for bygningsmessig oppgradering og ytterligere 10.000 kr for balansert ventilasjon. Bidraget fra Enova gir dem økonomisk støtte til å realisere sine ambisiøse oppgraderingsplaner.

Les også: Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Etter oppgraderingen vil familien nyte et forbedret inneklima og perfekt luft. Huset blir bedre isolert mot veistøy, og vedlikeholdet av kledning og vinduer vil være minimalt i mange år. Men plenen må fremdeles klippes!

Grønn Start: For en bedre og mer verdifull bolig

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som hjelper deg med å ta smarte valg for oppgradering av hjemmet ditt, både når du skal rehabilitere eller utvide boligen din. Våre erfarne energirådgivere gir deg verdifulle råd om gode tiltak for akkurat din bolig. Få en god start på prosjektet: Lær mer om Grønn Start og hvordan du kommer i gang!

Les også:

Mesterhus skal hjelpe hele Norge med å spare penger, strøm og miljøet! Med en energirådgiver fra Mesterhus får du den nyeste ekspertisen, mulighet for økonomisk støtte fra Enova og skreddersydde løsninger for din bolig.

Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Totalrenovering av 70-tallshus

Totalrenovering av 70-tallshus

Da det unge paret i 20-årene overtok det trauste 70-tallshuset utenfor Bergen, ville de totalrenovere det og gjøre det om til et moderne funkishus.

Relaterte artikler

Eneboligen Form 3.0 fra Mesterhus

Se våre moderne hus med innovasjon og stil i fokus

Mesterhus, etablert i 1970, har gjennom de siste tiårene befestet sin posisjon som en av Norges største og mest pålitelige boligbyggere. Vår suksess er bygget på en solid grunnmur av godt håndverk, tett kundeoppfølging, og evnen til å tilby markedstilpassede og skreddersydde boliger, inkludert moderne hus som kombinerer estetikk med funksjonalitet.

Skreddersydd bolig på Vigrestad

Mesterhus-forhandler SI Bygg hadde gleden av å bygge en skreddersydd bolig for Anna Stavnheim. Fra det øyeblikket hun kom inn på deres kontor, var det tydelig at hun hadde klare ønsker og behov for sin nye bolig. Spesielt viktig for Anna var det å få en garasje med plass til traktoren sin.

Ane og Mortens rehabiliteringsprosjekt: En suksess

Endelig er rehabiliteringsprosjektet til Ane og Morten ferdig. Nå kan familien på fire flytte inn og nyte hverdagen i sitt renoverte hjem. Etter en omfattende oppgradering har huset blitt både tryggere og mer komfortabelt å bo i.