Hopp til hovedinnhold
Natre: Skapende kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

Natre: Skapende kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

Natre er kjent for sine tradisjonsrike og innovative vinduer og balkongdører. Med 75 års erfaring kombinerer de håndverkskvalitet med moderne design og bærekraft.
Skapende kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

75 års innovasjon og kvalitet

Natre har bygget en solid posisjon som en ledende produsent av vinduer og balkongdører, med en historie som strekker seg over 75 år. Gjennom kontinuerlig innovasjon og et kompromissløst fokus på kvalitet, har Natre bevist sin ekspertise og håndverkstradisjon og er kjent for mange nordmenn som en leverandør du kan stole på.

Vinduer som møter dine behov

I Natres sortiment finner du et mangfold av vinduer og balkongdører som balanserer funksjonalitet med elegant design. Natre forstår betydningen av bærekraftig produksjon og tar miljøansvar på alvor, noe som gjenspeiles i materialutvelgelse og produksjonsprosess. Produktene er utviklet for energieffektivitet og høy ytelse, uten at det går på bekostning av det estetiske. Du står fritt til å tilpasse vinduer og balkongdører etter dine behov og ønsker for størrelse, farger, isolasjonsegenskaper, sprosser eller funksjonsglass.

Til stede over hele landet

Natre har et landsdekkende salgs- og serviceapparat som sørger for at hjelp og rådgivning aldri er langt unna. Fra det øyeblikket du vurderer Natre, gjennom kjøpsprosessen, og for mange år fremover, står deres dedikerte team klar for å hjelpe deg.

Kilde: Natre - Offisiell nettside

Relaterte artikler

Spar energi med nye vinduer

Spar energi med nye vinduer

Selv om vinduene i et vanlig hus bare utgjør 5-10% av den totale ytterflaten, kan de utgjøre mer enn 40% av varmetapet. Kvaliteten på glasset, størrelsen på vindusarealet, lufttettingen og isoleringen rundt vinduet avgjør hvor stort varmetapet er. Har du 2-lagsvinduer fra 80-tallet og bytter til gode 3-lags vinduer så kan du halvere varmetapet.