Hopp til hovedinnhold
Hvit klassisk ytterdør fra Harmonie

Harmonie

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie er nok mest kjent for sine kvalitetsdører med markedets tykkeste dørblad som standard.

Sortiment og leveringskapasitet

Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca. 9500 kvm. er til lager. Dette er ett av Nordens største dørlager og det er vi stolte av. Harmonie har et bredt sortiment av ytterdører, innerdører og garasjeporter til enhver stil. Vi har et stort sortiment lagerførte produkter noe vi vet våre kunder setter stor pris på. Harmonie har som målsetting å levere de beste kvalitetsprodukter, kunne tilby ett bredt sortiment og vi skal levere rett fra start.

Hytte med hvit ytterdør fra Harmonie

Bærekraft er hjørnesteinen i alt vi gjør

Vårt oppdrag i Harmonie Norge AS er å fremme positiv endring ved å implementere bærekraftig praksis som er i tråd med FNs bærekraftsmål. Bærekraft er hjørnesteinen i alt vi gjør, fra avfallsreduksjon til etisk arbeidspraksis og fornybar energi. Vi streber etter en mer lovende og bærekraftig fremtid for alle.
Vi har fokus på lang levetid og høy isolasjonsevne i våre produkter, i tillegg til etterlevelse av gjeldende europeiske standarder. Harmonie Norge er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Grønt Punkt Norge og FSC-sertifisert (FSC-C122803).

Stilig funkishus med sort ytterdør fra Harmonie

Veiledning

Harmonie Norge består først og fremst av våre kompetente medarbeidere som ønsker ved sin kunnskap å bistå sine kunder til riktig opplæring på alt fra valg av dører, montering, vedlikehold og til gode råd for å bevare produktene på best mulig måte. Om reklamasjoner skulle oppstå, er Harmonie kjent for sin raske respons.


Med et trygt og tillitsfullt serviceteam, bidrar Harmonie til korte prosesser der det skulle trenges. På Harmonie sin innholdsrike Youtube kanal finner du alt du trenger av montering, vedlikehold og rådgivningsfilmer.