Hopp til hovedinnhold
Enebolig med tak fra Mataki

Mataki

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Våre kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Våre produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.

Med ca 1300 ansatte, og flere fabrikker i Sverige, Danmark og Finland er Nordic Waterproofing Group i dag en av Nordens ledende produsenter av asfaltbelegg.

Hovedsatsningsområdene våre er innenfor tak, vegg og grunn. Stålpanner for skråtak, ATB (asfalt takbelegg), vind- og damptetting av undertak og vegg, fuktsikring av grunnmur og radonsperresystem.

Flott enebolig med tak fra Mataki

Historien bak MATAKI

Virksomheten ble startet i 1904 under navnet Malmö Takpappfabrik. Hovedproduktet på den tiden var enkel takpapp belagt med steinkulltjære. Navnet MATAKI® tilkom i 1933, og var en forkortelse for den noe omstendelige benevnelsen Malmö Tak pappfabrik och Kemisk Industri.

I 2011 ble Mataki sammen med finske Lemmikäinen, danske Phønix Tagmaterialer og norske Nortett samlet i gruppen Nordic Waterproofing av det danske fondet Axcel. Nordic Waterproofing A/S ble børsnotert 10. juni 2016 på Nasdaq i Stockholm.

Miljø og bærekraft

I Mataki er vi opptatt av bærekraft, og vi jobber hele tiden med å redusere våre klimagassutslipp. Vi har satt i gang flere tiltak, og i 2023 innfridde vi kravene for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn

Service og kompetanse

I Mataki® setter vi oss stadig høyere kundeservicemål, og følger opp disse med kontinuerlige kvalitetsmålinger. At du som kunde opplever god kundeservice, bred kompetanse og høy leveringssikkerhet er like selvfølgelig som at produktene holder høy kvalitet og varer lenge.

Haloten 380 fra Mataki

Les mer om Mataki her