Hopp til hovedinnhold
Bilde fra Isola tak

Isola

Isola er en ledende byggevareprodusent som leverer produkter og løsninger til fuktsikring og energieffektivisering av bygg. Både takprodukter, membraner, tettesjikt, vindsperrer, tettesystemer og fuktsperrer inngår i vårt sortiment. Våre produkter og systemer til tak, vegg, gulv og grunn er utviklet i Norge, - for norske klimaforhold og norsk byggeskikk. Isola ble etablert i 1940 og våre produkter har beskyttet norske bygg i mer enn 80 år.
Takshingel fra Isola

Kjente og trygge merkevarer

Velger du Isola skal du være trygg på at du får den kvaliteten og oppfølgingen som du forventer. Gjennom våre kjente merkenavn og våre ansvarlige for salg og support skal Isola være et trygt og godt valg. Isola Takshingel ble introdusert på markedet i 1954 og er i dag markedsledende innenfor sitt segment. Sammen med Powertekk Takpanner og våre øvrige kjente Isola takprodukter leverer vi et komplett produktprogram for både skrå og flate tak.

Innenfor kategorien vegg har vi gjennom Isola Tyvek® utviklet et komplett klimasystem for fuktsikring og energieffektivisering av bygg, - og leverer de kjente Platon produktene til fuktbeskyttelse av grunnmur og torvtak.

En håndverker som fikser et tak

Bygg bedre, enklere

Isola har som målsetting å utvikle produkter og systemer som gjør det enklere å bygge fuktsikre og energieffektive bygg. Gjennom komplette løsninger, innovative produkter, teknisk support og digitale verktøy gjør vi vårt ytterste for å bidra til at det kan bygges enklere med gode, robuste og trygge løsninger.

En familie på tur i vakre omgivelser

Miljø og bærekraft

Isola er miljøsertifisert i henhold til ISO 14001 og har gjennom dette målsettinger om å redusere energiforbruk og klimagassutslipp. Vi har flere pågående prosjekter knyttet til resirkulering for å bidra til gjenbruk og et lavere klimaavtrykk.

Gjennom vårt datterselskap Isola Solar leverer vi tosidige solcellepaneler som i kombinasjon med vårt reflekterende takbelegg bidrar til produksjon av ren og fornybar energi.

Relaterte artikler

Et nytt tak løfter hele huset

Et nytt tak løfter hele huset

På tide å bytte tak på huset? Platetak har seilt opp som en favoritt hos mange boligeiere. Men hva er egentlig fordelene?

Gjør de riktige grepene når du pusser opp eller bygger ut

Gjør de riktige grepene når du pusser opp eller bygger ut

Når du skal rehabilitere eller oppgradere et eldre hus er det mange ting som står på agendaen. Noen av dem er imidlertid smartere å gjøre enn andre, og vi anbefaler at du prioriterer etterisolering og utskifting av gamle dører og vinduer. Det vil både føre til økt komfort, lavere strømforbruk og at boligen øker i verdi.