Hopp til hovedinnhold
Tak fra Plannja

Et nytt tak løfter hele huset

På tide å bytte tak på huset? Platetak har seilt opp som en favoritt hos mange boligeiere. Men hva er egentlig fordelene?

Et nytt tak forandrer hele husets utseende og hever samtidig boligens verdien. Har man først bestemt seg for et platetak, kan man stole på at man får, ikke bare et estetisk tiltalende tak, men også god og trygg beskyttelse av huset. Platetak er et langsiktig, miljøvennlig alternativ og nesten helt vedlikeholdsfritt.
Odd Morten Ludvigsen er selger med lang fartstid i Plannja. Han forteller at de fleste av Plannjas profiler passer fint på de nesten alle typer hus.


– Men for å være sikker på at du gjør rett valg må du ta hensyn til takets utforming, lengden på taksiden og takfall, sier han.

Hvilke trender ser vi spesielt nå?

– Klassiske profiler med rette linjer er veldig populære akkurat nå. Det blir også mer og mer vanlig å dekke hele eller deler av fasaden med plater. I kombinasjon med naturlige trefasader eller andre materialer, kan tynnplater være det der lille ekstra som gir huset et unikt og vakkert ytre, avslutter han.

Tak fra Plannja

Plannja Trend belagt GreenCoat Pro BT, hvor store deler av de tradisjonelle fossile oljene blitt erstattet med rapsolje.

5 grunner til å velge platetak

1. Tynnplater kan gjennvinnes 100 % uten å miste de positive egenskapene sine.
2. Tynnplater er uorganisk materiale og kan dermed ikke binde fukt.
3. Tynnplater har lav vekt og er lette å arbeide med.
4. Tynnplater krever minimalt med vedlikehold.
5. Tynnplater har lang levetid.

Relaterte artikler

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!