Hopp til hovedinnhold
Boen: Tidløs eleganse og bærekraftig kvalitet for moderne gulv

Boen

BOEN er en anerkjent leverandør av kvalitetsgulv med et rykte for tidløs eleganse, håndverkskunst og bærekraftig produksjon. Med over 375 års erfaring i bransjen har BOEN etablert seg som en ledende aktør innen produksjon og design av tre- og parkettgulv.

Historie og opprinnelse

BOEN ble grunnlagt i 1641 i Norge, og har en historie som strekker seg over flere århundrer. Selskapet har opprettholdt sin sterke håndverkstradisjon og ekspertise innen trebearbeiding gjennom generasjoner. BOEN har vokst til å bli en internasjonal aktør, med produksjonsanlegg og salgskontorer over hele verden. BOEN parkettgulv blir solgt i mer enn 50 land på fire kontinenter. Deres produkter er kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Kvalitet og håndverk

BOEN setter en høy standard når det gjelder kvalitet og håndverk. Deres parkettgulv er produsert med nøye utvalgte trevirke av beste kvalitet, som gjennomgår grundige kontroller for å sikre at kun de beste materialene blir brukt. BOEN legger stor vekt på detaljer, fra valg av tre til overflatebehandlinger og monteringssystemer, for å sikre at hvert gulv er slitesterkt, stabilt og estetisk tiltalende. Deres dedikerte håndverkere har lang erfaring og ekspertise, og deres lidenskap for trebearbeiding gjenspeiles i hvert eneste BOEN-gulv.

Et mer miljøvennlig produkt og en bærekraftig produksjon

Som produsent av utelukkende tregulv, har BOEN en viktig arv å forvalte. Og et stort ansvar for å etterlate et lavt miljøavtrykk – av respekt for naturen og fremtidige generasjoner. Det gjenspeiles i kontinuerlig arbeid med å forbedre og justere BOEN sin bærekrafts strategi.

Alt trevirke kommer fra bærekraftig forvaltede skoger. BOENs fabrikker følger til enhver tid retningslinjene til FSC®, i tillegg til å være ISO14001-sertifiserte. BOEN har implementert energieffektive produksjonsprosesser og jobber kontinuerlig med å minimere avfall og redusere miljøpåvirkningen. Deres fokus på bærekraft sikrer at deres parkettgulv ikke bare er vakre, men også et ansvarlig valg for miljøet.

Alle lakkerte BOEN gulv i eik og ask har fått Svanemerket

Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet av myndighetene for å gi forbrukere og innkjøpere troverdig miljøinformasjon. Svanemerket er en helhetlig merkeordning som vurderer hele livssyklusen.

Når du velger parkett fra BOEN velger du ekte tre - et lite stykke skog plantet i hjemmet ditt:

 • Svanemerket parkett forhindrer avskoging ved at det benyttes sertifisert tre fra bærekraftig skogbruk.
 • Alt av materialer og overflatebehandling oppfyller Svanemerkets strenge kjemikaliekontroll, som både tar hensyn til det ytre miljøet og innemiljøet.
 • Svanemerket stiller noen av verdens strengeste krav til kjemikaliebruk, parketten fra BOEN utelukker skadelig emisjoner, og er dermed et godt valg for helsa.
 • Minst 60-70% av råvarene i et Svanemerket gulv skal være fornybare eller resirkulert.

Tidløs design og mangfoldige stiler

BOEN tilbyr et bredt spekter av parkettløsninger som passer til enhver stil og atmosfære. Naturlige materialer er tidløse og kan tilpasses ulike interiørstiler, enten det er klassisk, moderne, rustikk eller minimalistisk.

Med et mangfold av farger, teksturer og mønstre, gir BOEN kundene muligheten til å skape unike rom som reflekterer deres personlige smak og stil.

Hva gjør parkettgulv laget av ekte tre så verdifullt?

 1. Som et naturprodukt er hvert tregulv unikt, og reflekterer alle treets fasetter.
 2. Ekte tregulv er en tidløs klassiker og tilbyr mange designmuligheter med varierende formater, mønstre, finish og struktur.
 3. Tregulv kan renoveres. Selv etter flere tiår kan det slipes og dermed fornyes eller til og med re-designes.
 4. Tregulv av høy kvalitet opprettholder og øker boligens verdi for fremtidige generasjoner.
 5. Tre er antibakterielt og antistatisk av natur, og støv kan enkelt fjernes. Dette gjør tregulv svært godt egnet for allergikere.
 6. Tregulv er sunt og hjelper til med å regulere fuktighet i inneklimaet, det gir en naturlig varme og et harmonisk bomiljø.
 7. Ekte tre er varmt og behagelig å gå på, samt å bidra til et rolig og harmonisk uttrykk.

Les mer på BOEN sin webside: https://boen.com/nb-no/

Welcome to BOEN. Why choose us?