Hopp til hovedinnhold
Boen: Tidløs eleganse og bærekraftig kvalitet for moderne gulv

Boen: Tidløs eleganse og bærekraftig kvalitet for moderne gulv

Boen er en anerkjent leverandør av kvalitetsgulv med et rykte for tidløs eleganse, håndverkskunst og bærekraftig produksjon. Med over 375 års erfaring i bransjen har Boen etablert seg som en ledende aktør innen produksjon og design av tre- og parkettgulv.
Tidløs eleganse og bærekraftig kvalitet for moderne gulv

Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer til ulike stiler og behov. Denne artikkelen vil utforske Boen sin historie, deres engasjement for kvalitet og bærekraft, samt deres evne til å levere gulv med tidløs estetikk og holdbarhet.

Historie og opprinnelse:

Boen ble grunnlagt i 1641 i Norge, og har en historie som strekker seg over flere århundrer. Selskapet har opprettholdt sitt sterke håndverkstradisjon og ekspertise innen trebearbeiding gjennom generasjoner. Boen har vokst til å bli en internasjonal aktør, med produksjonsanlegg og salgskontorer over hele verden. Deres produkter er kjent for sin høye kvalitet og innovative design.

Kvalitet og håndverk:

Boen setter en høy standard når det gjelder kvalitet og håndverk. Deres parkettgulv er produsert med nøye utvalgte trevirke av beste kvalitet, som gjennomgår grundige kontroller for å sikre at kun de beste materialene blir brukt. Boen legger stor vekt på detaljer, fra valg av tre til overflatebehandlinger og monteringssystemer, for å sikre at hvert gulv er slitesterkt, stabilt og estetisk tiltalende. Deres dedikerte håndverkere har lang erfaring og ekspertise, og deres lidenskap for trebearbeiding gjenspeiles i hvert eneste Boen-gulv.

Bærekraftig produksjon:

Boen er forpliktet til bærekraftig produksjon og miljøvennlige praksiser. De bruker kun trevirke fra bærekraftig forvaltede skoger og er sertifisert i henhold til strenge standarder for miljøstyring. Boen har implementert energieffektive produksjonsprosesser og jobber kontinuerlig med å minimere avfall og redusere miljøpåvirkningen. Deres fokus på bærekraft sikrer at deres parkettgulv ikke bare er vakre, men også et ansvarlig valg for miljøet.

Tidløs design og mangfoldige stiler:

Boen tilbyr et bredt spekter av parkettløsninger som passer til enhver stil og atmosfære. Deres design er tidløse og kan tilpasses ulike interiørstiler, enten det er klassisk, moderne, rustikk eller minimalistisk. Med et mangfold av farger, teksturer og mønstre, gir Boen kundene muligheten til å skape unike gulv som reflekterer deres personlige smak og stil. Boen-parkettgulv har evnen til å transformere ethvert rom til et elegant og varmt miljø.

Kilde: Boen - Offisiell nettside

Welcome to BOEN. Why choose us?