Hopp til hovedinnhold
Bergene Holm AS: Ledende på kvalitetstreprodukter med en langsiktig bærekraftsvisjon

Bergene Holm AS

Bergene Holm AS har etablert seg som en ledende leverandør av kvalitetstreprodukter i Norge. Med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1945, har selskapet opparbeidet seg en solid ekspertise innen treindustrien.
Ledende på kvalitetstreprodukter med en langsiktig bærekraftsvisjon

Med fokus på kvalitet, innovasjon og bærekraftige praksiser har Bergene Holm klart å beholde sin posisjon som en pålitelig aktør i markedet. Denne artikkelen vil utforske Bergene Holm AS sin historie, deres produktsortiment og deres engasjement for bærekraftig utvikling.

Historie og opprinnelse:

Bergene Holm AS ble etablert i Hokksund, Norge, i 1945. Siden den gang har selskapet vokst og utvidet sin virksomhet betydelig. Bergene Holm har et sterkt fokus på kontinuerlig forbedring og investerer i moderne teknologi og utstyr for å opprettholde høy kvalitet i alle ledd av produksjonen. Deres sterke engasjement for kvalitet og pålitelighet har gjort dem til en foretrukken leverandør av treprodukter for både profesjonelle byggefirmaer og privatpersoner.

Produktsortiment:

Bergene Holm AS tilbyr et bredt spekter av trebaserte produkter som passer til ulike behov innenfor bygg- og konstruksjonsbransjen. Deres produktsortiment inkluderer blant annet konstruksjonsvirke, terrassebord, paneler, takprodukter og impregnert trevirke. Disse produktene er kjent for sin høye kvalitet, lang levetid og pålitelighet.

Selskapet har et sterkt fokus på bærekraftig skogbruk og bruker utelukkende råvarer fra ansvarlig forvaltede skoger. Bergene Holm har implementert strenge kontrollrutiner og kvalitetsstandarder for å sikre at alle produktene oppfyller høye miljø- og bærekraftskrav. Deres produkter er sertifisert etter anerkjente standarder som PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) og FSC (Forest Stewardship Council).

Bærekraftig praksis:

Bergene Holm AS er forpliktet til å være en leder innen bærekraftig utvikling i treindustrien. De har et langsiktig perspektiv og en visjon om å bevare skogressursene for fremtidige generasjoner. Selskapet jobber aktivt med å redusere sin miljøpåvirkning og har implementert flere tiltak for å fremme bærekraftig praksis i hele verdikjeden.

Dette inkluderer energieffektiviseringstiltak i produksjonsprosessen, resirkulering av avfallsmateriale, og kontinuerlig søkning etter mer miljøvennlige løsninger.

Kilde: Bergene Holm - Offisiell nettside

Bygge pergola