Hopp til hovedinnhold
Bergene Holm AS: Ledende på kvalitetstreprodukter med en langsiktig bærekraftsvisjon

Bergene Holm AS

Velger du en kledning med rett behandling for prosjektet ditt, får du lang levetid, minimalt vedlikehold og lave levetidskostnader. NORD og TRYR fra Bergene Holm er gode eksempler på dette.
5 tips og råd rundt kledning

NORD

Denne eksteriørkolleksjonen har de siste årene blitt godt kjent og er en favoritt hos mange byggmestere. Kledningen fra Bergene Holm har et røft utseende, og tåler både høststormer og kalde vintre. NORD produseres av norsk, kortreist gran og er beskyttet på alle fire sider med miljøriktig impregnering. Det gråbrune, værbitte uttrykket passer både til hus, hytter og større bygg. Her får du en kledning som krever minimalt vedlikehold som dermed gir lavere levetidskostnader!

Nord kledning fra Bergene Holm

TRYR

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» sies det. Det samme gjelder for hus, hytter og andre byggerier. Furukledningen TRYR gir en holdbar og jevn fasade, som både er trykkimpregnert og beiset. Er du ute etter en kolleksjon med flere valgmuligheter innen farge, kan vi friste med farger inspirert av de ulike værfenomenene i Norge. TRYR er svært råtebestandig, og er et solid valg i områder som er preget av mye vær.

Tryr kledning fra Bergene Holm

Beskytt kappesnitt og endeved

Ved korrekt montering, vil hverken NORD eller TRYR kreve videre etterbehandling, fra et teknisk perspektiv. Men som ved alle trefasader, må spikerhull, endeved og andre sår i overflaten behandles ved montering for god trebeskyttelse.

5 gode grunner til å velge industriell overflatebehandling

Vanskelig å velge kledning og behandling? Last ned Bergene Holm sin brosjyre og følg stegene for å finne rett produkt for ditt prosjekt.

https://www.bergeneholm.no/brosjyrer

Bygge pergola

Relaterte artikler

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.