Hopp til hovedinnhold
En familie på kjøkkenet som smiler og smører seg litt mat

Flexit

Flexit er Norges største leverandør av boligventilasjon og har levert ren og frisk luft til boliger i over 50 år. Flexit har fokus på energieffektive løsninger, innovasjon og kvalitet. Alle produkter er utviklet og testet spesielt for nordisk klima.

Over 50 år med ren og frisk luft

Flexit er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1974 og har siden den gang vært en pioner innen utviklingen av ventilasjonssystemer for boliger. Gjennom årene har Flexit vokst og utvidet sitt produktutvalg, samtidig som de har opprettholdt sitt fokus på innovasjon og kvalitet.

Innovasjon og teknologi

Flexits kontinuerlige investering i forskning og utvikling sikrer at deres ventilasjonssystemer møter de strenge kravene til energieffektivitet og brukervennlighet i moderne boliger. Med teknologier som varmegjenvinning og smarte styringssystemer, tilbyr Flexit løsninger som både sparer energi og gir full kontroll over inneklimaet i boligen.

Produktsortiment

Flexits brede produktsortiment inkluderer alt fra enkle ventilatorer til komplette balanserte ventilasjonssystemer til inneklimasentral med varmepumpe. Uansett størrelse eller type bolig har Flexit produkter som garanterer enkel installasjon, minimalt vedlikehold, høy ytelse og høy energieffektivitet.

Grønn ventilasjon

Som ledende leverandør av inneklimaløsninger tar Flexit aktiv del i det grønne skiftet. Flexit arbeider hver dag for å utvikle bærekraftige og energieffektive løsninger, hvor målet er å bidra til å redusere energibruk i boliger og næringsbygg uten å gå på bekostning av et godt inneklima. Et godt inneklima forebygger sykdommer og bidrar til god helse og trivsel.

Hvor godt puster huset ditt? En film om balansert ventilasjon.