Hopp til hovedinnhold
Flott takterrasse med heller fra Asak

Asak

Asak Miljøstein ønsker å skape uterom hvor folk trives, både privat og i det offentlige uterom. Målet er å sørge for kvalitet i alle ledd.

Erfaring og kunnskap i over 100 år

Asak Miljøstein AS representerer norsk industrihistorie helt tilbake til 1916, og er i dag markedsledende leverandør av utemiljøprodukter i betong til det offentlig og private uterom. I over 100 år har vi vokst, og i dag repesenterer vi både tradisjon og nytenkning I en industri med lokal forankring. Motiverte medarbeidere med høy kompetanse, samt landsdekkende produksjon, sikrer våre kunder kvalitet og trygghet.

En mann som holder en helle fra Asak

Vi har i dag blitt en moderne bedrift som samarbeider med Snøhetta, KOI Fargestudio, SINTEF, NTNU og andre faginstanser for å kunne tilby innovative konsepter som løser dagens og fremtidig miljøutfordringer.

Bærekraft og lokal produksjon

Asak Miljøstein er en del av norsk industri med produkter som produseres utelukkende innenlands gjennom hele verdikjeden. Fem fabrikker fordelt over hele landet gir en unik nærhet til markedet. Våre produksjonsanlegg har strenge krav til HMS og miljø. Samtlige fabrikker har besluttet en miljøpolicy og er miljøsertifisert ihht. ISO14001.

Råvarene er også norske og gjerne lokale, i nærheten av produksjonsstedet. Det gir en merverdi for lokalsamfunn og skaper arbeidsplasser samtidig som det gir korte transportveier.

Vi benytter utelukkende norske kvalitetstransportører med moderne transportmidler og lokal kunnskap som sikrer en effektiv og miljøvennlig logistikk.

Asak miljøillustrasjon

Les mer her: https://www.asak.no/privat/om-asak/fokus-pa-miljo/

Asak i dag

Dagens Asak Miljøstein spenner over et vidt spekter av produkter. Belegningsstein, Heller, Kantstein, Murer og tilbehør i form av utebelysning, overflatedrenering, settesand, fugesand og annet tilbehør for en totalløsning av ditt uterom.

Se utvalget her: https://www.asak.no/proff/produkter-profesjonell/