Hopp til hovedinnhold
En dame med hodelykt og tar mål

Weber

Weber produserer, selger og leverer mørtel, puss, avrettingsmasser samt andre mur- og betongprodukter for anlegg, fasader, gulv og våtrom.

Weber sin kompetanse og produkter gir trygge, effektive og bærekraftige løsninger. Disse er enkle å bruke og tilgjengelig over hele landet, enten du er den som planlegger, utfører eller bruker bygget.

Vi har alltid ett tett samarbeid med våre kunder og som leverandør av byggevareprodukter legger vi vår stolthet i at vi sammen skal oppnå best mulig resultat. Dette spesielt ved å være tilgjengelig på alle trinn i prosessene fra opplæring og rådgivning til befaring på ferdig resultat. Weber har et eget team med utførende sertifiserte gulvspesialister som har fått god opplæring og tett oppfølging på prosjektene hvor våre produkter blir benyttet.

Weber jobber for å hente det beste av innovasjon innen murverk og murverksrelaterte produkter i inn og også utland, og for å tilpasse det til norske forhold her hjemme.

Bildet viser at det er viktig å avrette gulvet før man skal legge gulv.

Weber har ett svært bredt produkt og løsningsspekter

  • weberfloor er en komplett produktserie for alle typer gulv, fra helt enkle avrettingsløsninger til komplette, sammensatte løsninger for ulike funksjonsgulv med spesielle krav til lyd- og varmeegenskaper, hurtig montering samt flere gode egenskaper.
  • Fasaderehabilitering er også enn viktig del av Weber sine produkter og tjenester. Ofte må det mer til enn å rehabilitere fasaden og det som kan ses fra utsiden. Vi har spesialproduktene, systemene og kompetansen for deg som vil rehabilitere både betong, mur og fasade – med minst mulig miljøavtrykk.
  • Weber har et også et omfattende sortiment av spesialmørtelprodukter som består av spesialmørtel til vedlikehold, rehabilitering og industri. Ekspanderende mørtler for understøping eller forankring av bolter og innfesting av betongelement. Rehabilitering av betong, konstruksjonsbetong, påstøper samt vanntetting av bygg.
  • Weber har i alle år også hatt et nært samarbeid med Leca. Leca-blokken er for et norsk byggeikon å regne. Alle som har bygget kjenner den. Å bygge med Leca er som å bygge med byggeklosser. Salg og levering av alle typer Leca-blokker skjer gjennom Weber.

Weber er en del av Saint-Gobain Construction Materials her i Norge, sammen med de andre kjente merkevarene som Gyproc® og Glava®. Tidligere har Weber vært kjent under merkenavnene Leca, Norsk Tegl, Optiroc og Maxit, men har siden 2010 vært er eid av det franske konsernet Saint-Gobain.

Besøk nettsiden her: https://www.weber-norge.no

Se våre produkter her: https://www.weber-norge.no/produkter?merkevare=weber&merkevare=leca