Hopp til hovedinnhold
Sort peisovn fra Nordpeis

Nordpeis

Med glødende interesse for detaljer, miljø og kvalitet! Nordisk design er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og minimalisme. Selskapet er blant de største på et ikonisk norsk møbel; peisen. Med glødende interesse for detaljer, kvalitet og innovasjon er de med på å skape signaturen til nordisk design til hele Europa.

Nordpeis tilbyr et bredt spekter av ildsteder, både peiser og ovner til ulike stiler og behov. Denne artikkelen gir deg en smakebit om hvem Nordpeis er, deres fokus på kvalitet og design.

Historie og opprinnelse

Nordpeis ble etablert i Norge i 1984 og har siden den gang rukket å bli en leverandør av kvalitetsprodukter til hele Europa. Selskapets fokus på detaljer, miljø og nordisk design har vært en suksess gjennom hele selskapets reise.


Nordisk design

Nordisk design er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og minimalisme. Selskapets produkter har vunnet flere priser for vårt innovative, stilrene design og en effektiv forbrenningsteknologi. Med glødende interesse for detaljer, kvalitet og innovasjon er Nordpeis med på å skape signaturen til nordisk design. Selv om nordisk design er hovedfokuset for selskapet, tilbys det mange ulike peiser og ovner som passer for et hvert hjem – uansatt stil og behov.

Håndverk, kvalitet og design

Utforsk håndverkets dybde med Nordpeis. Hver peis er et resultat av ekte håndverk, finpusset av erfarne håndverkere med en sterk interesse for kvalitet.

Vårt fokus ligger på kvalitet og design, med hver eneste peismodell utformet for å kombinere funksjonalitet med estetisk appell. Våre materialer er valgt med omhu, og hver peisvariant gjenspeiler et unikt uttrykk med en nordisk undertone.

Miljøhensyn

Når du nyter varmen fra en av Nordpeis sine peiser eller ovner kan du gjøre det med god samvittighet for miljøet. Alle våre ildsteder tilfredsstiller noen av verdens strengeste krav til ren forbrenning. Produktene våre har høy varmeeffekt og utnytter veden optimalt. De er godkjent av ledende testlaboratorier i Europa og alle er selvfølgelig rentbrennende.

Kilde: Nordpeis sin offisielle hjemmeside: www.nordpeis.no