Hopp til hovedinnhold
NorDan: Pålitelig kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

NorDan

NorDan er en anerkjent produsent av dører og vinduer og har et rykte for å levere pålitelig kvalitet og innovasjon i over 90 år.
Pålitelig kvalitet og innovasjon innen dør- og vindusproduksjon

Med et sterkt fokus på håndverk, energieffektivitet og bærekraft, har NorDan etablert seg som en ledende aktør i bransjen. I denne artikkelen vil vi utforske NorDan sin historie, deres dedikasjon til kvalitet, og deres evne til å levere dører og vinduer som gir et sikkert og behagelig inneklima i enhver bolig.

Historie og opprinnelse:

NorDan ble grunnlagt i 1926 i Moi, Norge, og har siden den gang vært en sentral aktør innen dør- og vindusproduksjon. Selskapet har drevet med kontinuerlig innovasjon og utvikling, og har ekspandert til å betjene både det norske og internasjonale markedet. NorDan har opprettholdt sin lidenskap for håndverk og kvalitet gjennom årene, og deres produkter er kjent for sin holdbarhet og funksjonalitet.

Kvalitet og håndverk:

NorDan legger stor vekt på kvalitet og håndverk i produksjonen av sine dører og vinduer. Hvert element er nøye konstruert og gjennomgår grundige kvalitetskontroller for å sikre at de oppfyller NorDan sine høye standarder. Materialer av høy kvalitet, som tre, aluminium og PVC, blir nøye utvalgt for å sikre lang levetid og optimal ytelse. NorDan er kjent for sin presisjon og detaljorienterte tilnærming, og deres dører og vinduer er laget for å tåle ulike værforhold og klimatiske forhold.

Energieffektivitet og bærekraft:

NorDan er dedikert til å produsere energieffektive dører og vinduer som bidrar til å redusere energiforbruket i boliger. Deres produkter er designet for å gi god isolasjon og minimere varmetap, noe som fører til lavere energikostnader og et mer komfortabelt inneklima. NorDan er også opptatt av bærekraft og tar ansvar for miljøet. De jobber kontinuerlig med å redusere sin egen miljøpåvirkning gjennom resirkulering, bruk av fornybar energi og optimalisering av produksjonsprosesser.

Sikkerhet og trygghet:

NorDan prioriterer sikkerhet og trygghet i utformingen av deres dører og vinduer. Produktene deres er utstyrt med pålitelige låsesystemer og sikkerhetsfunksjoner for å beskytte hjemmet mot uønsket inntrenging. NorDan tar også hensyn til støyreduksjon, og deres produkter bidrar til å skape et rolig og behagelig bo- og arbeidsmiljø.

Innovasjon og design:

NorDan er kjent for sin kontinuerlige innovasjon og design. De holder seg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene innen dør- og vindusbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av designstiler og tilpasningsmuligheter. Enten det er tradisjonell eller moderne arkitektur, har NorDan løsninger som passer til enhver estetisk visjon.

Kilde: NorDan - Offisiell nettside

NorDan Introduksjonsvideo

Relaterte artikler

Spar energi med nye vinduer

Spar energi med nye vinduer

Selv om vinduene i et vanlig hus bare utgjør 5-10% av den totale ytterflaten, kan de utgjøre mer enn 40% av varmetapet. Kvaliteten på glasset, størrelsen på vindusarealet, lufttettingen og isoleringen rundt vinduet avgjør hvor stort varmetapet er. Har du 2-lagsvinduer fra 80-tallet og bytter til gode 3-lags vinduer så kan du halvere varmetapet.