Hopp til hovedinnhold
En dame som drikker en kopp kaffe foran peisen

Jøtul

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av vedovner, peisinnsatser og peiser. Med bakgrunn i stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 170 år.

Norsk håndverk

Norsk natur, kultur og håndverk er viktige bestanddeler i vårt DNA. Vår lidenskap for oppvarming, kombinert med håndverk som bringer fram estetikken i tingene vi omgir oss med til hverdags, er kjernen i Jøtuls sjel. En stadig utvikling av konstruksjonsfaget er fremdeles vårt viktigste fortrinn i kampen om internasjonale markedsandeler.

Bildet beskriver norsk håndverk

Tidløst design

Våre tidløse produkter er bindeleddet mellom fortid og nåtid og har sin naturlige plass i moderne arkitektur. De er tuftet på norsk støpejerns tradisjon og funksjonell, moderne design som både er nyskapende og på samme tid motstandsdyktig mot kortvarige trender. Selv om estetikk til en viss grad kommer an på personen som ser, innebærer god design mer enn det som umiddelbart møter øyet. Hos Jøtul er vi overbevist om at form skal følge funksjon.

Sort peisovn fra Jøtul

Kvalitet som varer

Vi ønsker å tilby våre kunder de absolutt beste ovnene, innsatsene og peisene. Derfor er alle våre produkter laget av de ypperste materialene som er tilgjengelige. Den enestående holdbarheten er grunnen til at Jøtul tilbyr markedets lengste garanti. Da er det kanskje ikke så merkelig at vår Jøtul F 602 er historiens mest solgte og kopierte peis.

Jøtul gir 25 års garanti på utvendige støpejernsdeler.

Sort peisovn fra Jøtul

Støpejern – foretrukket av generasjoner

Vi har gode argumenter for valget av støpejern i våre produkter. Først og fremst er det ekstremt holdbart. Det er lett å skifte deler, og de beholder fasongen selv etter mange års bruk. Slik sikrer vi at eksempelvis dørene ikke får glipper, og at hengsler og lukkemekanismer er pålitelige selv etter langvarig belastning. Reservedeler forlenger levetiden til et Jøtul produkt.

Støpejern

Jøtul - ledende på rentbrennende teknologi

Klimafokuset er en viktig del av vårt samfunnsoppdrag for å bidra til en bærekraftig klode. Derfor er vi dypt engasjert i å fortelle om viktigheten av ren forbrenning over hele verden, i tillegg til vårt sterke fokus på å hele tiden forbedre produktene. René Christensen, Senior Vice President Salg og Marketing.
René Christensen, Senior Vice President Salg og Marketing i Jøtul

En pålitelig varmekilde du kan stole på

Jøtul med sin tradisjon og historie betyr mye, både for våre kunder og samarbeidspartnere, men også for oss som jobber her. Våre forpliktelser til kvalitet, innovasjon, sikkerhet og miljø er grunnpilarer i vår produksjon, helt fra idé til ferdig produkt. Med slike kjerneverdier i bagasjen kan du være sikker på at du får en pålitelig varmekilde du kan stole på i mange år fremover.

Bildet viser en mann som skal fyre opp peisen
Bildet av Jøtul fabrikken

Velkommen til Jøtul fabrikken

Relaterte artikler