Hopp til hovedinnhold
Moderne hytte med vinduer fra Lyssand

Lyssand

Hos Lyssand har vi produsert vinduer siden 1947. I dagens moderne fabrikk lager vi noen av markedets beste vinduer, både hva gjelder kvalitet, garantier, lysinslipp og isolasjonsevne. I 2023 investerte vi ytterligere 40MNok i fabrikkutvidelse og ny maskinpark for å øke kapasiteten.

Laget for å vare

Hos Lyssand er vi opptatt av kvalitet, både for tømreren og for sluttkunden. Derfor har vi innført Lyssand standarden som sikrer høy kvalitet både ved installasjon og ved bruk.

  • Opptil 30 års garanti mot sopp og råte
  • Justerbare karmhylser ferdig montert i de fleste vindustyper
  • Ruller av rustfritt stål i låsmekanismen gjør vinduet lett å åpne/lukke
  • Låsetapper med en kappe i herdet stål, svært innbruddssikkert
  • Rustfrie stålbeslag i alle hjørner på toppsving-rammer for ekstra stabilitet.
  • Alle glassene er limt til karm/ramme for ekstra sikkerhet mot innbrudd.

Bærekraft

Hos Lyssand er vi opptatt av miljøet og derfor har produktene våre en svært god livsløpssyklus med lang levetid. De er produsert med trevirke fra ansvarlig skogdrift, har god isolasjonsevne og svært lavt svinn i produksjonen.
Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimabelastningen fra produktene våre og har blant annet gått over til aluminiumskledning som er produsert med 100% fornybar energi. Dette gjør at vi har 50% lavere karbonavtrykk for aluminium enn tradisjonelle produsenter. Vi har også redusert strømforbruket pr produsert vindu med mer enn 20% siden 2020.

Moderne hytte med sorte vinduer fra Lyssand

Kvalitet

Alle våre vinduer går gjennom 10 kvalitetssjekker før de forlater fabrikken. Vi er så trygge på kvaliteten at vi har opptil 30 års garanti mot sopp og råte på alle vinduer og balkongdører. Og om noe skulle gå galt så har vi et servicenettverk som dekker hele landet.

Les mer om Lyssand her

I dag er det mange forskjellige valg man må ta når man skal kjøpe vinduer og vi har laget en kort video som viser alle mulighetene du har