Hopp til hovedinnhold
4008 Beige Stone

Fibo

Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok. Hos Fibo finner du badet som passer akkurat din stil. Fibo tilbyr et bredt sortiment av veggpanel med unike design i tre, stein, sement, 3D og mange ulike farger.
2164 pure oak M0500

2164 pure oak M0500

8056 Lentini Dark M00

8056 Lentini Dark M00

3091 Denver White M6040

3091 Denver White M6040

Sikkerhet i mer enn 70 år

Helt siden 1952 har vi jobbet med 100% vanntette vegger for våtrom – i alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus, hoteller og dagligvarebutikker.

Og produksjonen foregår fortsatt i Lyngdal. Her har vi oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer stadig større volumer med stadig mindre energi – og med redusert avfall og økt gjenvinning.

Det bærekraftige valget

I Fibo jobber vi målrettet for å bidra til en mer bærekraftig byggebransje. Vi har satt oss konkrete mål og forpliktet oss til å ta ansvar for miljøet ved å aktivt bruke rammeverket til både ESG og FNs bærekraftsmål. Våre veggpaneler er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer et bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen EPD (Environmental Product Declaration) som dokumenterer miljøberegningen for både råvare og produksjon. Tre er en fornybar ressurs som lagrer karbon, og et bad bygget med Fibo gir opptil 45% lavere CO2 utslipp sammenlignet med et flislagt bad.

Relaterte artikler

Baderomsplater – gjør en forskjell med bærekraftig design

Baderomsplater – gjør en forskjell med bærekraftig design

Fibo er en norskproduserende leverandør av vanntette veggsystemer. Med den innovative veggløsningen bygger du en rimelig baderomsvegg raskt og kan velge fra et stort utvalg dekorer. Enten du planlegger å bygge nytt hus eller hytte kan Fibo baderomsplater være den gunstige løsningen med enklere vedlikehold, norsk design og fokus på en miljøbevisst produksjon.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Tenk smart før du pusser opp

Tenk smart før du pusser opp

Familien Weum Knudsen fikk hjelp av vår leverandør Glava til å etterisolere, og de angrer ikke. Her er noen gode råd fra familien før du går i gang med oppgradering av bolig.