Hopp til hovedinnhold
Glava kan hjelpe deg med etterisolering

Tenk smart før du pusser opp

Familien Weum Knudsen fikk hjelp av vår leverandør Glava til å etterisolere, og de angrer ikke. Her er noen gode råd fra familien før du går i gang med oppgradering av bolig.

Å isolere hele eller deler av huset, er for mange et stort og viktig valg. Mange tenker på å isolere hjemmet sitt, men er usikre på hva det faktisk innebærer.

Gjør det skikkelig med en gang

Familiens beste tips er å gå grundig til verks hvis du først velger å pusse opp.

– Det er så kjedelig å ta ting i etterkant, og det blir som regel mye mer kostbart enn hvis du tar det i riktig rekkefølge, sier Lene Marie, som har gode erfaringer med å pusse opp og isolere den gamle drømmeboligen fra 1870 – det ble et nytt hjem.

Etterisolering med Glava

Etterisolering gir bedre boligkomfort og en mer moderne bolig med lavere energibruk.

Finn energilekkasjer

Start med en gjennomgang av boligen sammen med en energirådgiver, som hjelper til med å sette opp en helhetlig tiltaksplan. Det gir blant annet en pekepinn på hvor stor energilekkasjen er i huset, hvordan du enkelt kan etterisolere og tette lekkasjer, og hvilke oppvarmingskilder som anbefales for din bolig. Våre dyktige Mesterhus forhandlere kan hjelpe deg å sette opp en helhetlig plan og sette tiltakene i en sammenheng.

Søk ENOVA om tilskudd

Du kan få et solid tilskudd til prosjektet ditt fra ENOVA, forutsatt at du gjør oppgraderingen på riktig måte og i riktig rekkefølge. Les mer om Enova-tilskuddet og finn søknadsskjema her.

Glava Proff 34

Glava Proff 34 er markedets beste standardprodukt. Det er laget med resirkulert glass og er et godt miljøprodukt for boligen.

Vil du vite mer om energisparing?

Du kan lese mer om isolering av bolig på Glava sin nettside.

I Mesterhus er vi opptatt av energisparing. Våre forhandlere påtar seg mange og varierte oppdrag, og har bred erfaring med rehabilitering og oppussing.