Hopp til hovedinnhold
Glava isolasjon

Innovativ energisparing tilpasset norske forhold

Isolasjon handler rett og slett om å holde kulda ute og varmen inne. Med de forholdene vi har i landet kreves det kontinuerlig arbeid med omfattende testing og innovasjon av isolasjonsprodukter. Her har vår flinke leverandør Glava ligget helt i front siden 1935. Enten du skal bygge helt nytt, eller etterisolere, er det verdt å se på hva Glava kan tilby.

Utviklet for norske forhold

Norske værforhold er de geografiske forutsetningene vi må tilpasse arbeidet etter, både i by og bygd. Det preges av markerte årstider og tøffe vintre, men norske forhold består av så mye mer enn vær! Det stilles helt andre krav til byggeskikk og det må bygges annerledes her i landet, enn ellers i Europa. Produktene som benyttes må blant annet virke i hele husets levetid, noe som setter større krav til innovasjon og nytenkning.

Etterisolering gir bedre boligkomfort og lavere energibruk.

Energioppgradering - Etterisolering gir bedre boligkomfort og lavere energibruk.

Går foran med Glava Front

Boliger over hele Norge gjøre klare for en total energioppgradering med Glava Front, Glavas nye fasadeelement. Det er et fasadeelement som legges som den nye fronten på både hus og kontorbygg, og er en helt ny måte å energioppgradere boliger på. Glava Front gir et enklere og mer effektivt system for både etterisolering og ny fasade. Ideen var å utvikle et elementbasert system for å oppgradere husets «skall» raskt og rimelig til en forutsigbar pris. Systemet består av elementet, startlist, hjørnelister, vinduer, dører og tak. Huset blir betydelig mer energieffektivt og bedre å bo i, samtidig som det får et mer moderne eksteriørdesign.

Øke ambisjoner for energisparing

Etterisolering og oppgradering av eldre boliger er viktige tiltak for å øke ambisjonene og forventingene boligeiere bør ha til energisparing ved boligrehabilitering. Lavere energiforbruk er positivt både for miljøet, forsyningssikkerheten og for den enkelte huseier.

Relaterte artikler

Tenk smart før du pusser opp

Tenk smart før du pusser opp

Familien Weum Knudsen fikk hjelp av vår leverandør Glava til å etterisolere, og de angrer ikke. Her er noen gode råd fra familien før du går i gang med oppgradering av bolig.

Slik sparer du strøm på hytta

Slik sparer du strøm på hytta

Har du en trekkfull hytte? Det kan fort koste deg dyrt i løpet av et år. Med økte strømpriser er det mange som leter etter smarte grep for å redusere strømregninga på en forsvarlig måte. Her får du noen tips.

Spar energi med nye vinduer

Spar energi med nye vinduer

Selv om vinduene i et vanlig hus bare utgjør 5-10% av den totale ytterflaten, kan de utgjøre mer enn 40% av varmetapet. Kvaliteten på glasset, størrelsen på vindusarealet, lufttettingen og isoleringen rundt vinduet avgjør hvor stort varmetapet er. Har du 2-lagsvinduer fra 80-tallet og bytter til gode 3-lags vinduer så kan du halvere varmetapet.