Hopp til hovedinnhold
Lekkert bad med Fibo baderomsplater

Baderomsplater – gjør en forskjell med bærekraftig design

Fibo er en norskproduserende leverandør av vanntette veggsystemer. Med den innovative veggløsningen bygger du en rimelig baderomsvegg raskt og kan velge fra et stort utvalg dekorer. Enten du planlegger å bygge nytt hus eller hytte kan Fibo baderomsplater være den gunstige løsningen med enklere vedlikehold, norsk design og fokus på en miljøbevisst produksjon.

Om Fibo baderomsplater

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Veggsystemet er enkelt å installere, slitesterkt og er et miljøvennlig alternativ til fliser og andre alternativer. Systemet er godkjent i henhold til våtromsnormen og panelene kommer med 15 års garanti og en forventet levetid på 30 år. Miljøbevisst produksjon er en selvfølge, og Fibo samarbeider utelukkende med leverandører som oppfyller kravene til gjenvinning i produksjon.

Lekkert bad med Fibo baderomsplater

Godt å vite. Med Fibo-veggpaneler sin dokumenterte antibakterielle overflate, gjør vi det nesten umulig for bakterier å overleve – Les mer her: https://fibo.no/blog/2021/10/06/fibo-dreper-bakteriene/

Veggsystemet består av høytrykkslaminerte paneler i full høyde som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk. Panelene klikkes enkelt sammen med Fibos egen Aqualock. Siden man dekker store flater om gangen, er det ikke behov for liming og fuging av hver flis og man sparer herde- og tørketid, som gjør at monteringen går fem ganger raskere med Fibo sammenlignet med fliser. Veggpanelene kommer i et bredt utvalg dekorer som tar opp i seg det beste fra moderne skandinavisk design – enten du ønsker et tradisjonelt uttrykk, sterke farger i høyglans eller naturinspirerte toner som marmor eller betong.

Fibo baderomsplater

Foto: Fibo

Fornybar produksjon i alle ledd

Fibo veggpanel lages av sertifisert og fornybart tre som lagrer karbon, også når det er i bruk i produktene våre. En rapport gjennomført av Asplan Viak viser at utslipp knyttet til produksjon eller oppussing av bad kan reduseres med 45% hvis man benytter veggpanel fra Fibo og velger bort flislagte bad. I tillegg gir våtromsplater 80% reduksjon i materialbruk sammenlignet med flis.

Fibo er lokalisert i Lyngdal

Norsk produksjon i Lyngdal

I over 70 år har Fibo produsert baderomsplater i Lyngdal på Sørlandet, og i dag har vi produsert over en million bad i over tjuefem markeder verden rundt. I Lyngdal er Fibo en viktig hjørnesteinsbedrift i kommunen med over 150 ansatte som jobber for at det norske baderomsalternativet skal bli like populært på verdensmarkedet som i Norge.

Fibo har sitt hovedkontor og fabrikk i Lyngdal og er en viktig hjørnesteinsbedrift i kommunen.

Et design for enhver smak

Med over 700 ulike design på baderomsplatene våre som passer til ulike stiler og preferanser kan alle lage sitt drømmebad, både hjemme og på hytta: fra naturinspirert marmor- og tredesign, til mer fargerikt og lekent. Uansett hvilket design du velger, leveres alle baderomsplater med samme kvalitet og holdbarhet.

Fibo baderomsplater

Fibo baderomsplater

Foto: Fibo

Fibo og FN sine Bærekraftsmål

Les mer om vårt arbeid med bærekraftig utvikling her https://fibo.no/hvorfor-fibo/sdg/

Fibo og FN sine Bærekraftsmål

Som bedrift, jobber Fibo aktivt med åtte av FN sine 17 bærekraftsmål:

  • God helse og livskvalitet (sertifisert fornybart treverk).
  • Anstendig arbeid og økonomisk vekst (Alle ansatte skal få lik lønn for likt arbeid).
  • Industri, Innovasjon, og Infrastruktur (Fabrikken vår på Lyngdal leverer overskuddsvarme til lokalsamfunnet, og investerer for å produsere mer bærekraftig i fremtiden).
  • Bærekraftige byer og lokalsamfunn (Med fokus på kostnadseffektive og varige løsninger er vi med på å skape et sunt inneklima tilgjengelig for de mange).
  • Ansvarlig forbruk og produksjon (Vårt veggsystem reduserer karbonavtrykket hele veien fra produksjon til distribusjon og montering).
  • Stoppe klimaendringene (Fibo baderomspanel er mindre materialkrevende og gjør det mulig å redusere klimabelastning ved renovering og bygging av nye baderom)
  • Livet i havet (Fibo ønsker å unngå all bruk av plast, å heller bruke nedbrytbare og mer miljøvennlige materialer).
  • Livet på land (Våre veggsystemer kommer fra sertifisert, fornybart trevirke, med full sporbarhet fra råvare til ferdig produkt).

Relaterte artikler

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!