Hopp til hovedinnhold
Tak fra Skarpnes

Skarpnes

Med røtter tilbake til 1919, er Skarpnes Norges eldste taksteinsbedrift. I over hundre år har bedriften vokst fra å være et lite lokalt støperi til å bli en moderne, automatisert industribedrift. Gjennom fire generasjoner har familiebedriften Skarpnes hatt ett mål: Å holde norske skråtak tette.

Erfaring og kunnskap i over 100 år

Norge er et værhardt land. Sammenlignet med de fleste andre land, har vi et vekslende klima gjennom de ulike årstidene. Taket er den delen av huset som er mest utsatt for klimatiske påvirkninger. Et tett, robust tak er husets viktigste beskyttelse mot fuktighet og kulde. Da er det godt å vite at hvis du velger en av våre løsninger, får du tilgang til all den takkunnskapen vi har opparbeidet oss siden 1919.

Produkter for nordisk klima

Betong er blant de mest værbestandige materialene og har lange tradisjoner her til lands. Norge er værhardt og sammenlignet med andre land har vi et vekslende klima gjennom de fire årstidene. Taket er også den delen av huset som er mest utsatt for klimatiske påvirkninger, som regn, vind og kulde. Et tett, robust tak er derfor husets viktigste beskyttelse.

Bærekraft

Skarpnes tar det grønne skiftet på alvor. Vårt bidrag til en mer miljøvennlig hverdag er å kunne utnytte taket til energiproduksjon. Vår Ovati solcelletakstein er en moderne innovasjon som kombinerer funksjonaliteten til tradisjonell taktekking med fordelene med solenergi. Ovati solcelletakstein fra Skarpnes føyer seg sømløst inn i takets design, og gir et elegant og estetisk tiltalende alternativ til store solcellepaneler. I tillegg til å produsere ren og fornybar energi, kan solcellefliser også øke den totale verdien av en bolig.

Trygghet

Alle våre tak har 30 års produktgaranti på tetthet, styrke og frostsikkerhet. Nå kan vi tilby deg alt til taket fra én leverandør. Det betyr at du får komplette løsninger.