Hopp til hovedinnhold
Trapp fra Escalia

Stryntrappa og Escalia

I hjertet av Vestlandet, der fjord møter fjell, har Hagen produsert trapper siden 1934. Hos Hagen kan du få en trapp som passer til ditt hus og din smak. De tilbyr to ulike produktserier. Med Stryntrappa får du en trapp som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser. Med Escalia tar de et par trinn opp, og du får en trapp i klasse for seg.

Tidløs design og personlig tilpasning

Hagen tilbyr et bredt spekter av trappemodeller og tilvalgsprodukter. Det gjør det enkelt å tilpasse trappen husets arkitektur og din egen smak. Hos Hagen starter du med å velge trappemodell. Deretter tilpasser du trappen etter dine ønsker på tresort, overflate og andre tilvalg. De har moderne trapper med innslag av glass og stål som egner som godt til lyse, nordiske interiør. Velger du glass i gelenderet får rommets naturlige dagslys strømme fritt. Hagen har også trapper tilpasset en mer tradisjonell stil, med harmonisk design som tåler tidens tann. Er du ute etter noe helt unikt, har de to trapper designet av Andreas Engesvik. Uansett hvilken stil du velger, produseres trappen etter mål tilpasset din bolig. Slik blir resultatet perfekt for din trapp og dine behov.

Utnytt arealet under trappen

Ønsket om mer oppbevaring er et velkjent fenomen for de fleste av oss. Jakker, sko, støvler, sekker, fritidsutstyr – alt skal lagres et sted. Behovet øker gjerne i takt med familien, og kanskje trenger du også et hjemmekontor? Løsningen er ofte å utnytte kvadratmeterne vi allerede har mer effektivt. Plassen under trappen, for eksempel. Hagen tilbyr tre smarte tilvalg: Stryntrappa Bod, Garderobe og Kontor.

Se før du kjøper

Hagen har 11 butikker rundt om i landet. Ta med deg materialprøvene dine og stikk innom en av deres butikker for å se hvordan de passer sammen med materialvalg og overflatebehandlinger for trappen. Hagens fagfolk hjelper deg med å finne din drømmetrapp. De bistår deg gjennom hele prosessen – fra idé til ferdig montert trapp.

Holdbarhet og miljø

Når Hagen har laget en trapp, så vil de at den skal vare lenge. Ved riktig tresort og vedlikehold kan en trapp være til glede for flere generasjoner. Trapper er mye i bruk og utsettes for daglig slitasje. Ved å velge en hard tretype som eik i for eksempel trinn, forlenger du trappens levetid.

Trappene fra Hagen er hovedsakelig laget av tre. Bruk av treverk har liten negativ innvirkning på miljøet, så lenge det kommer fra en sertifisert- og bærekraftig forvaltet skog. 100% av trevirket Hagen bruker kommer fra sertifisert skog. Vi kan også levere trapp til svanemerkede boliger.

Kilde: Hagen – Offisiell nettside