Hopp til hovedinnhold
Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Ti grunner til å velge Mesterhus som husleverandør

Mesterhus-forhandlerne er mer enn bare boligselgere; de er dine rådgivere og støttespillere. Vårt mål er at alle som velger Mesterhus skal føle seg trygge – både før, under og etter byggeprosessen. Derfor sier vi alltid: Mesterhus – det blir som avtalt. Men hva mer får du ut av samarbeidet med Mesterhus? Her er svaret!

Bygg huset ditt med en partner du kan stole på

Vi gir deg rett og slett tryggheten i å velge en mester. Våre byggmestere er drevne fagfolk som har bidratt til å forme norske hjem gjennom generasjoner, med en kvalitet som er kjent landet over. Dette er noen av fordelene for våre kunder:

1. Mesterbrevet: vårt kvalitetsstempel, din garanti

Vi i Mesterhus stiller høye krav til våre medlemsbedrifter. Derfor er alle Mesterhus-forhandlere sertifiserte med mesterbrev – et symbol på ekspertise og kvalitet som er anerkjent i hele bransjen. Dette er din forsikring om at våre fagfolk leverer hjem av høyeste standard.

Mesterhus-forhandler

Livets største investering fortjener den største tryggheten – bygg med Mesterhus.

2. Et halvt århundre med erfaring

Mesterhus har over 50 års erfaring og har bygget mer enn 50 000 nye hjem. Vår ekspertise omfavner hele spekteret av byggeprosjekter, enten det dreier seg om nybygg, tilbygg, påbygg, leiligheter, hytter, oppussing eller større rehabiliteringsjobber. Dette gjør oss til en trygg partner, uavhengig av prosjektets størrelse.

3. Landets største boligkjede

De siste tiårene har Mesterhus vært landets største boligkjede og en av Norges ledende boligbyggere. Denne posisjonen sikrer en sømløs gjennomføring av prosjektet og et sluttresultat som våre boligkunder kan være stolte av. Vi legger særlig vekt på tilfredse kunder som en sentral faktor for vår suksess.

Maiken og Aleksander bygde drømmehjemmet med Mesterhus

Maiken Caspersen Falla og Aleksander Gjelseth bygde drømmehjemmet med Mesterhus Innlandet. Se film fra huset her!

4. Fast pris i kontrakten

Når Mesterhus tar ansvar for boligprosjektet ditt, gir vi deg en fast pris i kontrakten. Dette gir deg trygghet og kontroll over budsjettet, samtidig som du får en grundig oversikt over hva som er inkludert i avtalen.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for prisestimat

5. Trygghet med fem års garanti

Hos Mesterhus er ditt nye hjem beskyttet av fem års garanti. Ett år etter at du har flyttet inn, gjennomfører vi også en grundig garantibefaring for å sikre at alt er som det skal – fordi dine forventninger og sikkerhet er vår høyeste prioritet.

6. Egne energirådgivere – våre eksperter på grønne boliger

Enten du ønsker å bygge nytt hus eller renovere en eksisterende bolig, vil våre energirådgivere hjelpe deg å finne den beste løsningen. Alle våre byggmestere er kvalifiserte til å veilede deg gjennom energieffektivisering, energimerking og støtteordninger fra Enova.

Å gjøre energiøkonomiserende tiltak på huset bidrar ikke bare til lavere energikostnader, det gir også et mye bedre inneklima med stabil temperatur og frisk luft hele tiden. Dette gir økt komfort for alle som bor og sover i huset.

Rehabiliteringsprosjekt i Steinkjer

Se film fra Morten og Ane sin boligrenovering her! Paret deler sine erfaringer rundt energirådgivning, den innledende planleggingen, og oppgraderingene de gjør i Ane sitt barndomshjem.

7. Åpen kommunikasjon – vårt løfte til deg

Når du bygger bolig med Mesterhus, blir du en del av teamet. Våre byggmestere sørger for at du er grundig informert i hvert trinn av husbyggingen. Du vil alltid vite status for byggeprosjektet ditt, og vi er her for å svare på dine spørsmål – enten det er om valg av materialer, eller hvordan vi kan redusere kostnadene.

8. Skreddersydde boligløsninger

Vi forstår at hvert hjem er personlig, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov og ønsker. Fra første skisse til siste malingsstrøk, er vårt mål å skape et hjem som er like unikt som deg.

Lekker utgave av Mesterhus Signatur 302

Lekker utgave av vårt ferdighus Signatur 302, bygget av Mesterhus-forhandleren DSN Entreprenør. Se flere bilder her.

I huskatalogen vår har vi utviklet husmodeller i ulike stilarter, størrelser og utforminger. Dette for at du skal være sikker på å finne en stil du liker. Hos Mesterhus har du friheten til å velge et hus rett fra katalogen, gjøre tilpasninger på dette, eller designe et eget arkitekttegnet hus sammen med våre dyktige fagfolk.

Se alle våre husmodeller

9. Alt-i-ett totalpakke

Du får tilgang til topp kvalifiserte håndverkere, arkitekter og boligkonsulenter som arbeider sammen for å realisere ditt drømmehjem. Vårt løfte om totalpakke betyr at vi tar ansvar for prosjektet fra A til Å – fra tomtebefaring til du står med nøklene til ditt nye hjem.

Les mer: Hva koster det å bygge hus?

10. Tilpasningsmuligheter og designfrihet

Med Mesterhus får du friheten til å tilpasse huset ditt ned til minste detalj. Fra store avgjørelser som planløsninger og materialvalg, til håndtak og stikkontakter.

Nydelig kjøkken i husmodellen Signatur 302

Nydelig kjøkken i husmodellen Signatur 302. Her kan du lese valgene som huseierne tok – fra valg av kjøkken, vinduer og trapp.

Vi bygger hus i hele Norge: finn din nærmeste forhandler

Har du allerede bestemt deg for å bygge hus, eller ønsker du bare å høre mer om mulighetene? For å sikre at vi alltid leverer på vårt løfte, – det blir som avtalt, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din nærmeste forhandler så tidlig som mulig i prosessen.

Velkommen til Mesterhus! Vi ser frem til å realisere din boligdrøm.

Trenger du et dypdykk i byggeprosessen?