Hopp til hovedinnhold
Signatur 302 på Flakstad

Signatur 302 på Flakstad

Mesterhus forhandleren DSN Entreprenør har bygget en lekker Signatur 302, tilpasset etter kundens ønsker. Huset er designet med en sterk vekt på å bringe mye naturlig lys inn i rommene, samtidig som den fantastiske utsikten rundt beholdes. Beliggende i et område med utfordrende værforhold, har valget falt på solide, vedlikeholdsfrie materialer for fasadene.

Råbygget ble levert ferdig prekappet fra Pretre, noe som resulterte i betydelig tidsbesparelse under oppføringen.

Vi spurte eierne, Nicoline og Joachim, hvorfor valget falt på Mesterhus og Signatur 302? Svaret var enkelt.

Hustypen matchet uttrykket og løsningene vi ønsket.

Materialer

Fasaden er kledd med vedlikeholdsfrie plater. Vinduene, levert av NorDan, har utvendig aluminiumsbekledning og innebygd utvendig solskjerming som automatisk tilpasses sollys og vindforhold takket være sensorer. Aluminium er et sterkt og holdbart materiale som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Det bidrar også til å forbedre vinduets isolasjonsegenskaper. Samlet sett bidrar dette til at beboerne får bedre kontroll over inneklimaet, samtidig som det bidrar til energieffektivitet ved å redusere behovet for oppvarming og kjøling. Dette gir en mer komfortabel og miljøvennlig bolig.

Stuen i Signatur 302 på Flakstad

Hele huset er isolert med Hunton Trefiber for å sikre god energieffektivitet. Dette inkluderer isolasjon i yttervegger, etasjeskiller og tak. I tillegg er innerveggene isolert med plateisolering for å forbedre komforten og lydisolasjonen i hjemmet. De fleste veggene er kledd med Hunton Proff Slett vegg. Disse veggplatene er klargjort for maling, noe som gir deg muligheten til å tilpasse fargevalget etter dine preferanser.

Himlingen i andre etasje er av typen Rockfon sort, som både gir en stilfull design og fungerer som en effektiv lydabsorbent. Dette bidrar til å redusere støy og forbedre akustikken i rommet, noe som er spesielt viktig for rom i øverste etasje.

Himlingen i andre etasje er av typen Rockfon sort

Kjøkken fra JKE

Kjøkkenet utgjør hjertet av huset. Nicoline og Joachim har valgt å inkludere et stilfullt designkjøkken fra JKE i sitt hjem. "Hvordan gikk dere frem med tanke på valg av kjøkken og andre produktvalg"?

"Det ble valgt ut i samarbeid og etter anbefalinger fra ulike leverandører. Vi hadde hele veien fokus på blant annet brukervennlighet og kvalitet".
Kjøkken fra JKE

Kjøkken fra JKE. Kjøkkenet har blitt favorittrommet til familien.

Trappen, som ble levert av Solli Trappefabrikk (Trapperingen), er tilpasset med integrert belysning for å skape en ekstra atmosfære.

Trapp med LED lys fra Trapperingen

Nicoline og Joachim deler sine tips til fremtidige husbyggere:

Hvordan var byggeprosessen?

- Byggeprosessen gikk fint, selv om det var mye ustabilt vær og mye vind. Samarbeidet med entreprenør gikk også bra, og huset ble levert som avtalt.

Har dere tips til andre som ønsker å bygge hus?

- Det er lurt å sette seg inn i betingelser i diverse kontrakter. Ikke overvurdere egne evner til egeninnsats.

Hvordan var det å endelig kunne flytte inn?

- Det var en god følelse å overta nøklene til eget nybygg. Også godt å være ferdige med, "stresset" som følger med en slik prosess.

Er dere fornøyd med sluttresultatet?

- Ja, vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Det vil likevel alltid være noen små bagateller som kunne vært gjort annerledes sett i etterkant.

Husbygging er en omfattende prosess som krever nøye planlegging og samarbeid mellom ulike fagfolk for å oppnå et trygt, funksjonelt og estetisk tiltalende hjem. Det er viktig å være tålmodig og nøye gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket resultat. Resultatet ble et fantastisk hus med den beste beliggenheten!

Les om byggeprosessen til Mesterhus her

Fantastisk beliggenhet
Badet i Signatur 302 på Flakstad
Signatur 302 på Flakstad
Signatur 302 med nordlys

Relaterte artikler

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?