Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Signatur 302
Stor funkis for skrå tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

210,0 m²

Bruksareal (BRA)

246,0 m²

Største lengde

15,0 m

Største bredde

14,8 m

Velkommen til Signatur 302! Dette storslåtte funkishuset er perfekt tilpasset en skrå tomt. Med hele 245 kvadratmeter bruksareal, er dette huset både romslig og funksjonelt.

Du vil finne alt du trenger, inkludert en integrert garasje med egen takterrasse, to balkonger, fire luksuriøse soverom og en åpen og innbydende stue- og kjøkkenløsning. Dette er et hus som inviterer til mange hyggelige opplevelser, både inne og ute.

Inngangspartiet er strategisk plassert på øvre plan, noe som gjør huset tilgjengelig for alle livsfaser. Her vil du finne hovedsoverommet med en privat garderobe, eget bad i tilknytning til soverommet, et praktisk vaskerom med egen utgang, og et romslig kjøkken- og stueområde med en åpen planløsning. Den skrå himlingen og de store vinduene i det store oppholdsrommet gjør dette til et fantastisk rom.

Uteplassene er like imponerende som interiøret. Fra kjøkken- og spiseavdelingen kan du enkelt stikke ut til den sjarmerende frokostbalkongen, eller slappe av på den store hjørneterrassen. En trapp fører deg videre opp til takterrassen over garasjen. Garasjen er perfekt integrert i huset, og har til og med en romslig sportsbod for praktisk oppbevaring av sykler, bildekk, ski og annet sportsutstyr.

I underetasjen finner du en romslig tv-stue som vil være et ypperlig sted for avslapning og underholdning. Her er det også tre store soverom, hvorav det ene har sitt egen walk-in-closet og utgang til uteterrassen på bakkeplan. Og ikke glem det store, luksuriøse badet som gir deg ekstra komfort og velvære i hverdagen.

Signatur 302 er virkelig en drøm av et funkishus, tilpasset for den skrå tomten og med alle de moderne bekvemmelighetene du kan ønske deg. Velkommen hjem!

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?