Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lyngen
Funkis inspirert hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

171,1 m²

Bruksareal (BRA)

208,0 m²

Største lengde

15,4 m

Største bredde

13,3 m

Dette er et tidløst og moderne atriumhus, inspirert av 60-70-tallets funkisstil.

Lyngen er et moderne og tidløst hus med et hjerte plassert sentralt i husets kjerne, nemlig et atrium. Atriet er et fantastisk inne-ute rom som er overdekket og gir ly for vær og vind. Et perfekt rom å nyte lange sommerdager sammen med familie og venner.

Sonedelt planløsning
Atriet gir mye naturlig lys inn gjennom store glassflater og man har direkte tilgang til en stor og åpen kjøkken/stue løsning fra den ene siden av atriet og et privat større soverom fra den andre siden. I bakkant av atriet er det en større hall som kan brukes til en lese-/lekekrok. Hallen fungerer også som et naturlig skille mot funksjonene som er plassert i husets hovedplan, to mindre soverom og et bad.

Praktiske løsninger
I hovedplanet finner man også et romslig inngangsparti hvor man har gjennomlys og god plass til garderobe. Inngangspartiet ligger lett tilgjengelig til gjeste-WC, samt et romslig vaskerom.

Mye uteplass og takterrasser
Toppetasjen har to takterrasser. En privat, med adkomst fra et større soverom. Dette drømmesoverommet har både privat uteplass og en romslig gå-inn-garderobe. I tillegg er det en stor terrasse på hele 65 kvadratmeter, med utgang fra loftstuen. Felles for begge terrasser er at taket stikker en god del ut over fasaden slik at man har mulighet å sette ting som puter og gjenstander under hvis regnet kommer. Etasjen inneholder også et bad.

Fleksibilitet
Lyngen er et fleksibelt hus og kan bygges både med en eller to etasjer etter hvor mye plass man måtte ønske. Det kan også tilføres en garasje eller carport med bi-inngang gjennom vaskerom, dersom det står på ønskelisten. Med sine fleksible løsninger og multi-funksjonelle rom er Lyngen et spennende og innholdsrikt hus. Med rene linjer og dynamikk i fasadene gis et utrykk som er tidløst og moderne.

Lyngen er tegnet av arkitekt/MNAL, Trine Tellefsen, hos MG Arkitekter. Les gjerne hennes kommentarer om hva hun tenkte da hun skapte huset.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?