Hopp til hovedinnhold
Har du tenkt på utleiedel?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.

Fem fordeler med å bygge utleiedel:

  1. Skattefri inntekt hver måned
  2. Mulig økt verdi ved videresalg
  3. Mulighet for egne barn etterhvert kan få en egen leilighet
  4. Kan også brukes som generasjonsbolig, dersom man har familiemedlemmer man gjerne vil ha litt nært, uten å bo sammen
  5. Kan brukes som praktikantdel

Vårt Signatur 306 er tegnet med utleiedel med ett soverom. Bildet viser ett Signatur 306 som et satt opp av vårt medlem Nilsen og Andersen AS. Her kan du lese mer om denne hustypen, og se alle bildene fra dette utrolig flotte huset!

FunkyFunkis valgte å bygge sitt hus med utleiedel for å hjelpe til med finansieringen av sitt drømmehus. De bygde en 66 kvadratmeter stor utleiedel med to soverom i sokkelen.

De har en omtegnet versjon av vårt , og siden de skulle bygge i stigende terreng passet det å bruke sokkelen til utleie.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ønsker du å bygge noe helt annet enn det vi har i vår huskatalog, eller vil du ha utleiedel i en av våre andre hus? Våre forhandlere har erfaring med mange forskjellige byggeprosjekter og kan skreddersy en løsning akkurat for deg. En hyggelig og uforpliktende telefon til din nærmeste Mesterhusforhandler er en god start på ditt byggeprosjekt. Vi har ca. 150 Mesterhusbedrifter spredt rundt i hele Norge, som gjerne tar en uforpliktende prat med deg om dine ønsker.

Relaterte artikler

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?