Hopp til hovedinnhold
Mesterhus Signatur 305

Maiken og Aleksander fant drømmehuset i et tilpasset Signatur 305

Mesterhus Innlandet bygget drømmehuset til Maiken Caspersen Falla og Aleksander Gjelseth, et tilpasset Signatur 305.

Største investeringen noen gang

Maiken Caspersen Falla og Aleksander Gjelseth har nettopp realisert drømmehuset sitt, et tilpasset Signatur 305, med hjelp fra Mesterhus Innlandet. For paret har dette vært den største investeringen de noen gang har gjort, og deres erfaring med Mesterhus har vært uvurderlig.

- Mesterhus har vært veldig engasjert og opptatt av at vi skal være fornøyde, noe som har gitt en stor trygghet når vi har kjent på at det er den største investeringen vi har gjort noen gang. Dette er et stort prosjekt, og vi hadde aldri klart det alene, sier Maiken.

Tilpasset Signatur 305 fra Mesterhus

Huset er et tilpasset Signatur 305 der Maiken og Aleksander hadde stor påvirkningskraft på huset sammen med arkitektene.

Treningsrommet og stuen er favorittene

Maiken og Aleksander har blant annet fått bygget et treningsrom i første etasje, og tilpasset huset med mange andre lekre detaljer. Favorittrommene har nå blitt treningsrommet og stuen!

Treningsrom i Signatur 305 huset fra Mesterhus
Stue med store vinduer for godt med lysinnslipp

Et moderne og funksjonelt hus

Prosjektet har vært en reise fra idé til virkelighet, og Mesterhus har vært med på hvert steg av veien. For Maiken og Aleksander var det viktig å skape et hjem som var både moderne og funksjonelt. De ønsket et hus som kunne tilpasses deres personlige behov og preferanser, noe som Mesterhus responderte positivt på.

Resultatet er et hjem som ikke bare møter, men overgår deres forventninger. Huset er preget av moderne design og funksjonalitet, med smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Alle valgene de har tatt gjennom prosessen har blitt sydd sammen på en harmonisk måte, og sluttresultatet er et hjem som virkelig speiler deres personlighet og stil.

Les mer om Signatur 305

Se flere bilder av huset:

1 / 0

Mye lærdom i byggeprosessen

Dette prosjektet er et bevis på at med riktig samarbeidspartner kan drømmen om det perfekte hjemmet bli en realitet. For Maiken og Aleksander har Mesterhus Innlandet vært mer enn bare en byggeleder – de har vært en støttespiller som har gjort det mulig å skape et hjem de kan være stolte av. Maiken og Aleksander har lært mye av byggeprosessen, og kommer med gode råd til andre:

«Man er nødt til å gå gjennom hvordan man lever, så kommer detaljene på plass. De små, ekstra valgene man tar underveis er de man setter pris på til slutt».
Bilde av Maiken og Aleksander på byggeplassen

Bestill huskatalog

Du mottar digital huskatalog på e-post direkte etter innsendt skjema. Om du ønsker papirversjon i tillegg må du huke av for det.

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?