Hopp til hovedinnhold
Har du lyst til å lese andre sine erfaringer med Mesterhus?

Har du lyst til å lese andre sine erfaringer med Mesterhus?

Som Norges største boligbygger, setter Mesterhus opp mange nye hus i løpet av ett år. Her kan du lese to familier sine erfaringer med å bygge nytt hus med Mesterhus.

Linda og Anders sine erfaringer

Linda og Anders

Linda og Anders (30) hadde nesten gitt opp håpet om å finne det perfekte huset, da en tur på boligmessa forandret alt.

- Mesterhus forklarte at de også tegner om, og kunne bygge huset akkurat slik vi ville ha det. Vi hadde nok låst oss til at et ferdighus er et ferdighus, og trodde det kun var innvendige endringer de kunne tilby, innrømmer Linda.

Les hele historien deres her

Marit og Joakim sine erfaringer

Marit og Joakim

God plass, et barnevennlig strøk og kort vei til naturen var viktig da Marit (30) og Joakim (35) skulle bygge hus.

- Da vi satt oss ned for å sammenlikne priser, viste det seg at vi like gjerne kunne bygge et nytt hus som å kjøpe eller bygge på det gamle.

- Vi bestilte noen huskataloger, og kom tilfeldigvis over dette Karita-huset fra Mesterhus. Egentlig ble vi litt overrasket over hvor mye hus vi kunne få for pengene.

Les hele historien deres her

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.