Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Kampanje! Du betaler ingenting i forskudd. 12 nye leiligheter på Nykirke, Horten. Barnevennlig område og flott natur

Kattnæglingsveien, 3180 Nykirke

Eieform

Andel

Gårdsnr.

73

Bruksnr.

184
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Klokkerskogen ligger familievennlig og landlig til, som en utvidelse av boligfeltet Klokkeråsen. På Klokkerksogen blir det plass til ca. 100 boliger totalt i ulike størrelser. 12 stk. leiligheter bygges i deltrinn 1, totalt 22 leiligheter på første delfelt.

Bebyggelsen er vinklet slik at det skapes lune og solrike oppholdsarealer mellom byggene og koselig preg på området. Det skal opparbeides gangveier mellom oppholdsarealene og lekearealer, slik at man kan følge disse til fots. Her kan barna leke i trygge omgivelser med lite trafikk. Sommer, som vinter er det fine turstier ogskiløyper rett utenfor døra.

Du betaler ingenting i forskudd. Hele kjøpesummen gjør vi først opp når du overtar leiligheten.

Beliggenhet

På Klokkerskogen er veien til Fagerheim skole og barnehage kort. Nykirke idrettsplass har flotte utendørs baner og aktivitetshall. Nærmeste dagligvarehandel er Spar under 1 km nord for byggefeltet.

Horten sentrum ligger 6 km fra Nykirke og har alle servicetilbud, et sjarmerende handelssentrum med gågater, torg, hyggelige kafeer og aktivt uteliv.

Horten kommune er en hyggelig havneby med ca. 20 000 innbyggere og har mye å by på, både av maritim historie og moderne byliv. Hortensskogen, fyllinga og den idylliske kanalen byr på fredfull vandring langs sjøen. Her er flere badestrender, med bl.a. Rørestrand camping som er kåret til Norges beste badestrand.

Horten har en rik historie og masse kultur. Borrevannet eller Løvøya innbyr til fisking.

Buss:
Nykirke har god kollektivdekning. Rute 02 (Tjøme/Hvasser - Tønsberg - Horten - Holmestrand) går en gang hver halvtime fra Fv 670. Like ved Nykirke kirke ligger bussholdeplass for lokalbusser og skolebuss.

Tog:
Skoppum jernbanestasjon ligger kun 5 km fra boligfeltet og toget tar deg raskt i retning Tønsberg, Drammen/Oslo.
Bil:
Med bil er det kun 3 minutter til Kopstadkrysset og påkjøring til E 18, som tar deg
raskt både nord- og sørover. 20 min. til Tønsberg, 28 min. til Torp flyplass/Sandefjord,
12 min. til Horten og Holmestrand og 38 min. til Drammen.

Boligene inkluderer

•Bad / vaskerom flislagt gulv med sokkel flis og fibo trespo våtromsplater på vegg
• Øvrige gulv, Laminat
• Kjøkken fra Sigdal–Vidde hvit, m / hvitevarer – Se kjøkken tegning
• Baderomsinnredning fra Linn Bad, Sara
• Veggmonterte toalett
• Automatisk lekkasjetopp på kjøkken
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Vannbåren gulvvarme i entre, gang og stue/kjøkken 1 etg.
• Varmekabler på bad 2 etg.
• MDf plater skygge skrå hvit 0502-Y på alle vegger tørre rom
• Huntonit takplater 60 x 120 classic hvit 0502-y i himling
• Detaljert beskrivelse sendes på forespørsler

Organisasjonsform

Borettslag

Boligene selges som andeler, og vil bli organisert som et borettslag. Borettslaget er planlagt å bestå av totalt 8 andeler. Selger tar forbehold om antall andeler i borettslaget.

Selger står fritt til når som helst å stifte borettslaget, for så å overføre andelene til kjøperne ved overtakelse.

Kjøperne blir innkalt til stiftelsesmøte eller ekstraordinær generalforsamling. Her velges nytt styre for borettslaget. På stiftelsesmøte (som kan gjennomføres av selger) vedtas vedtekter og husordensregler.

Lokalleie i forbindelse med stiftelsesmøte/ekstraordinær generalforsamling og gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres borettslaget etter overtakelse eller trekkes fra etableringskostnaden.

Forslag til driftsbudsjett for første driftsår vil også bli presentert.

Felleskostnadene er ment å dekke blant annet renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (renovasjon, vann og avløp, feiing), snøbrøyting, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger, tv/internett (grunnpakke aksess), driftskostnader og vedlikehold av lekeplass.

Kapitalkostnader består av renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Borettslaget planlegges finansiert med 50 % fellesgjeld og 50 % innskudd. Fellesgjelden er planlagt å bestå av et annuitetslån med 40 års løpetid hvor de første 10 årene er avdragsfrie.

Kapitalkostnadene vil øke når perioden for avdragsfrihet opphører. Det presiseres at renten vil endre seg i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke felleskostnadene tilsvarende, uavhengig av budsjettperiode.

Renteutgiftene er for tiden fradragsberettiget med 22 % etter gjeldende regler, forutsatt at andelseieren har tilstrekkelig skattbar inntekt. Nominell rente, se gjeldende prisliste. Det er denne rentesatsen som er lagt til grunn i de stipulerte felleskostnadene. Dersom renten endres før overtagelsen, vil dette påvirke kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene. Andel fellesgjeld og stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig fremgår av prislisten.

Borettslaget eier eiendommen. Andelseier har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men er solidarisk ansvarlig for å dekke borettslagets løpende utgifter.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS