Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stillerud - 5 solrike romslige tomter, gode solforhold!

Kornveien 35, 3039 Drammen
Pris fra
2 190 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

672 m2

Gårdsnr.

41

Bruksnr.

247
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Adkomst


Fra E18 vil man kunne ta avkjøring 27 mot Skoger. 3 km kjøring og ta av til Konrveien og feltet ligger på venstre side. Du er da fremme, det vil være skiltet på hovedfeltet.

Beliggenhet

5 Fantastiske tomter legges nå ut for salg på Stillerud/Tuft i Drammen kommune. Hvorav 12 nå er solgt! Dette er unik mulighet til å skaffe seg en bolig tomt i Drammen. Alle tomtene er vestvendte og solrike.


Alle tomtene er beregnet for hus med plate på mark. Det er prosjektert 4 stk eneboliger med plate på mark. Alt i regi av Mesterhus Horten, Holmestrand og Sande as, og samtlige tomter har byggeklausul til Mesterhus.

Feltet har meget flott beliggenhet på Stillerud, et veletablert og barnevennlig boligområde i Drammen kommune. Feltet ligger i et fint og rolig nabolag mellom Sande og Skoger. Her kan man bo landlig med kort vei både til skogen og fjorden, men fortsatt ha umiddelbar nærhet til E18, skoler og matbutikker.

Stillerud er et barnevennlig område med flere lekeplasser, fotballbaner og store boltreområder i nærheten.

Knappe 5 minutters bil tur så befinner man seg på Drammen Golfbane, her kan man gå en 18-hulls bane designet av den anerkjente banearkitekten Jeremy Turner. Dette er en bane som kan spilles både med hode og hjerte. Etter 18 hull er
slått kan man ta turen innom golf cafeen, eller gå innom Pro-shoppen hvis det er golfutstyret det står på.

Beskaffenhet

Tomtene ligger i Stillerud der entreprenør skal i gang med å klargjøre flere av tomtene for bygging.

Det går vei inn til feltet i dag, hvor det er mulig å se hvordan tomtene vil bli seende ut. Inne på hver tomt vil det være mulig å få litt info for hver tomt via beskiltning på stedet.

Pris på tomtene vil variere fra kr 2.190.000 til 2.750.000;-
Tomteareal fra 672m2 til 1312m2
Ta kontakt for en hyggelig, uformell tomteprat.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS