Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stillerud- Praktisk enebolig med ekstra takhøyde. Solrikt og barnevennlig!

Kornveien 39, 3039 Drammen
Pris fra
6 900 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

103 m2

Gårdsnr.

41

Bruksnr.

263
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Kornveien/Stillerud ligger i et fint og rolig nabolag på Tuft, i grenseskillet mellom Sande og Skoger. Her kan man bo landlig med kort vei både til skogen og fjorden, men fortsatt ha umiddelbar nærhet til E18, skoler og matbutikker.

Stillerud er et barnevennlig området med flere lekeplasser, fotballbaner og store boltreområdet i nærheten.

Enebolig med alt på ett plan Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket. Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde

Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.

Tenk deg å bo landlig, men likevel sentralt.

3 minutter til Tuft
13 minutter til Drammen stasjon
53 minutter til Torp Lufthavn
74 minutter til Oslo (Gardemoen)

barnehager/skoler:

2 min til Skoger skole - bil
10 min til Galterud skole - bil
9 min til Marienlyst skole – bil
11 min Drammen Videregående -bil
14 min til Akademiet med bil.
9 min til fjell barnehage - bil
9 min til Fjellhagen barnehage - bil

Varer/tjenester:

3 min til skoger stasjon gående. Tar deg med buss inn til
Drammen nordover eller til Sande/holmestrand Sydover.
Linje 96 og 97 fra vkt (vestfold busselskapet), og linje 35
som er Brakar (buss i Drammen).
13 min med bil til Drammen Stasjon (jernbanen).

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Kari Kompakt tett dører fra Bygg1 dør. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt. Ytterdør Volda hvit med glass fra Bygg1.

Vindu:
Det leveres vinduer med 0,90 u-verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Parkett Boen Pop 1-stav hvit eik alle gulv unntatt bad/vaskerom, og hall

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak. I Brekkeåsen leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant og i taket 21x45 enkel skyggelist. Fotlister som 14x45 lakkert eik rund nese. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Utvendig panel:
Det leveres liggende 19 x 148 mm. d.fals kledning grunnet og et mellomstrøk til denne boligen. Det anbefales strøk nr. 3 innen 2 år.

Tak:
Det leveres Skarpnes dobbeltkrum edel sort til denne boligen

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en verdi av kr 120 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
På veggene i bad leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus Eneboligstandard levert av Modena Restec. Vaskerom leveres med Trespo våtromsplate F24 3091 HG White. På gulv vaskerom og entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus Prosjekt standard.. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate eksl soverom og bod i 1 etg. Det leveres peisovn Scan 41-1 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold:

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten er fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst:

Fra E18 vil man kunne ta avkjøring 27 mot Skoger. 3 km kjøring og ta av til Konrveien og feltet ligger på venstre side. Du er da fremme, det vil være skiltet på hovedfeltet.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS