Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne enebolig med god planløsning og attraktiv beliggenhet! Åsgårdstrand - Ny arealeffektiv prosjektert enebolig i H

Ola Abrahamssons vei 21, 3179 Åsgårdstrand
Pris fra
10 290 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

2

Bruksnr.

841
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Moderne prosjektert enebolig med gode solforhold og flott egen tomt på ca. 678 kvm. Boligen har god planløsning, med 4 soverom, 2 bad, seperat vaskerom, stor stue / kjøkken løsning, egen tv-stue i 1 etg. Garasje på 35,5m2.

Boligen ligger nær Paletten kjøpesenter og hjertet av “Gamle Åsgårdstrand”. Kunstnerbyen med småbyidyll, smale og hyggelige gater med gallerier, verksteder, kunstutstillinger og Munchs hus.

Åsgårdstrand har mange flotte strender og en idyllisk badepark med badehus, hvor de bader hele året. Havna med småbåthavn og seilerhavn er bygget ut til å bli en av Norges beste.

Gangavstand til Paletten kjøpesenter med bl.a. Meny, post, apotek, blomster og vinmonopol, samt helsesenter.

Kort vei til Åsgården skole, barnehager og USN / universitetet i Sørøst-Norge. Her er flotte tur- og rekreasjonsområder med Kyststi langs den vakre skjærgården mellom Horten og Åsgårdstand. Borre nasjonalpark med Midgard vikingsenter, Nord-Europas største samling av gravhauger og en stor viking hall. Ca. 10 min med bil til
Borre golfbane.

Byen har en rekke restauranter, kafeer, pub og Hotel med bryggerestaurant. Her er et rikt foreningsliv, som bidrar til mange hyggelige arrangementer og aktiviteter.

Buss: Bussen går fra Kjærveien flere ganger i timen, med gode forbindelser til Horten og Tønsberg.

Tog: 11 min med bil til Skoppum togstasjon. 15 min med bil til Tønsberg togstasjon, som tar deg til flyplassen på Sandefjord Torp og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bil: Det er ca 15 min med bil til E18 motorvei med ca. 30 min. til flyplassen på Torp, Sandefjord. og Drammen, ca. 50 min. til Oslo.
Ferje: Ferjeforbindelse til Østfold, Moss.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Base 1 speil dører fra Bygg1. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med 0,9 u verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Parkett Boen 1-stav Pop hvit eik alle gulv unntatt bad / vaskerom og inngang.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører og vinduer. I Ola Abrahamssons vei leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant, taklist 21 x 045. Fotlister som 14x45 lakkert eik rund nese. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Utvendig panel:
Utvendig kledning liggende 19 x 148 mm. ny type med spor. Kledningen er behandlet med Visir og ett strøk Trebitt beis.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Det medfølger kjøkkenpakke fra Sigdal kjøkken til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På gulv og veggene i bad leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus eneboligstandard levert av Flisekompaniet. På gulv Entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus enebolig standard. Gulv på vaskerom med Mesterhus prosjekt standard med trespo våtromsplate på vegger.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 90/120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i følgende rom i husets entre, begge bad og vaskerom . Det leveres peisovn Scan 65-2 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Horten eller Tønsberg, følg riskvei 325 til Åsgårdstrand. Følg hovedveien forbi Paletten kjøpesenter og ta 3 avkjøring til venstre inn i Ola Abrahamssons vei. Se skilt på tomta.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS