Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ny flott enebolig på solrik tomt. Attraktiv og sentral beliggenhet i Klokkerskogen med kort vei ned til Nykirke sentrum.

Kattnæglingsveien, 3180 Nykirke
Pris fra
5 790 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

73

Bruksnr.

187
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Ny flott enebolig på solrik tomt. Attraktiv og sentral beliggenhet i Klokkerskogen med kort vei ned til Nykirke sentrum. Boligene blir liggende vestvendt og har fantastisk solforhold. Tomten ligger landlig og flott inne i et nytt boligfelt.
 
Gjennomgående god standard og planløsning med 3 - 4 soverom, 2 bad, åpen stue og kjøkkenløsning.
 
Boligene blir liggende vestvendt og har fantastisk solforhold. Tomten ligger landlig og flott inne i et nytt boligfelt.
 
Det er umiddelbar nærhet til Nykirke sentrum med dagligvareforretninger, diverse forretninger, servicetilbud og bensinstasjon.

 Attraktive tomter med sentral beliggenhet og kort vei til E-18, Horten, Tønsberg og Holmestrand. Tomtene på Klokkerskogen ligger familievennlige og landlig til, som en utvidelse av boligfeltet Klokkeråsen. Her blir det plass til ca. 100 boliger i ulike størrelser. Første deltrinn består av 11 enebolig tomter.

Bebyggelsen er vinklet slik at det skapes lune og solrike oppholdsarealer mellom byggene og koselig preg på området. Det skal opparbeides gangveier mellom oppholdsarealene og lekearealer, slik at man kan følge disse til fots. Her kan barna leke i trygge omgivelser med lite trafikk. Sommer, som vinter er det fine turstier og skiløyper rett utenfor døra.

På Klokkerskogen er veien til Fagerheim skole og barnehage kort. Nykirke idrettsplass har flotte utendørs baner og aktivitets hall. Nærmeste dagligvarehandel er Spar under 1 km nord for byggefeltet. Horten sentrum ligger 6 km fra Nykirke og har alle servicetilbud, et sjarmerende handelssentrum med gågater, torg, hyggelige kafeer og aktivt uteliv.

Horten kommune er en hyggelig havneby med ca. 20 000 innbyggere og har mye å by på, både av maritim historie og moderne byliv. Hortensskogen, fyllinga og den
idylliske kanalen byr på fredfull vandring langs sjøen. Her er flere badestrender, med bl.a. Rørestrand camping som er kåret til Norges beste badestrand. Horten har en rik
historie og masse kultur. Borrevannet eller Løvøya innbyr til fisking.

Buss:
Nykirke har god kollektivdekning. Rute 02 (Tjøme/Hvasser - Tønsberg - Horten - Holmestrand) går en gang hver halvtime fra Fv 670. Like ved Nykirke kirke ligger bussholdeplass for lokalbusser og skolebuss.

Tog:
Skoppum jernbanestasjon ligger kun 5 km fra boligfeltet og toget tar deg raskt i retning Tønsberg, Drammen/Oslo.

Bil:
Med bil er det kun 3 minutter til Kopstadkrysset og påkjøring til E 18, som tar deg raskt både nord- og sørover. 20 min. til Tønsberg, 28 min. til Torp flyplass/Sandefjord, 12 min. til Horten og Holmestrand og 38 min. til Drammen.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Ask kompakt tette dører fra Harmonie dør. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt. Ytterdør Strandhvit med glass fra Harmonie.

Vindu:
Det leveres vinduer med 0,9 u-verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.
,
Gulv:
Det er beregnet laminat grand avenue Champs Elysees alle gulv unntatt bad, tekniskbod og entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak. I Kattnæglingsveien leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant og i taket 21x45 enkel skyggelist. Fotlister som 14 x 58 hvitmalt. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Utvendig panel:
Utvendig kledning kombinasjon av stående 19 x 148 mm. rett og tett og liggende 19 x 148 mm. ny type med spor. Kledningen er behandlet med Visir og ett strøk Trebitt beis. Fargene som er valgt er; Sotgrå 683 og Sandgrå 9076.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en verdi av kr 140 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
På veggene i bad leveres med Trespo våtromsplate F24 3091 HG White. På gulv begge bad og entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus Enebolig standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.
 
Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate + bad 2 etg, eksl teknisk 1 etg. Det leveres peisovn Scan 41-1 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Følg Falkenstensveien fra Horten til Nykirke og sving til venstre inn Hellanveien. Fortsett inn på Skaaneveien 200 meter og hold til høyre inn på Kirkesvingen. Etter 200 meter sving til høyre inn Sletterødveien og deretter inn på Klokkeråsen. Klokkerskogen ligger innerst i byggefelter. Se tomteskilt.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS