Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Salget er i gang! 8 borettslag leiligheter i Hof, Holmestrand. Barnevennlig område og flott natur

Kolstadgata 5A, 3090 Hof
Pris fra
1 595 000 kr

Soverom

2

Eieform

Andel

Boligtype

Leilighet

Primærrom

66 m2

Gårdsnr.

202

Bruksnr.

6
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Kolstadtunet Syd blir liggende attraktiv og sentralt, med kort vei ned til Hof sentrum. Tomten ligger landlig og flott inne i et nytt boligfelt, hvor det blir bygget til sammen 8 boenheter på deltrinn 1.
Boligene blir liggende syd/vestvendt med flotte ute oppholdsarealer, hagesti og lekeplass.

Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter og er tilknyttet Kolstadtunet Syd borettslag tilknyttet USBL Sandefjord. Innskudd 50% fellesgjeld 50%. Det blir også en IN ordning(mulighet for å innløse fellesgjeld tilknyttet den enkelte leilighet) Fellesutgiftene vil da bli vesentlig lavere. Da betales kun andel av kostnader til forsikring, tv/internett, felles vedlikehold, kommunale avgifter og forretningsførsel.

Beliggenhet

Kolstadtunet Syd blir liggende i umiddelbar nærhet til Hof sentrum med dagligvareforretninger, diverse forretninger, servicetilbud og bensinstasjon.

Her finner du Hof skole, barnehager, idrettsanlegg, golfbane m.m. Byene Holmestrand, Tønsberg og Drammen, ligger ca 15 til 30 min kjøretur unna.

Her er barnevennlig, nydelig natur og flott turterreng sommer som vinter. Turstiene egner seg godt til fot- og sykkelturer. Hof IL har etablert mange turer, fra rusletur rundt Vikevannet, til den mest krevende turen til Skibergfjell. Det er flotte skogsområder hvor det er mulighet for jakt.

Hof har et vassdrag som renner nordover, fra Hillestadvannet i sør og ender opp i Eikeren, samt skogkledde åser på begge sider. Vikevannet innbyr til padling med kajakk og kano, samt flere fine badeplasser. Vannene er grunne og svært fiskerike. Trevareindustri og verkstedindustri er de viktigste industribransjene i Hof, samt
jordbruk med hovedvekt på korndyrking.

Buss:
Bussen går fra Kolstad, og tar deg enkelt til Horten, Tønsberg og Holmestrand.

Tog:
17 min kjøring til Holmestrand stasjon , som tar deg til flyplassen på Sandefjord Torp
og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bil:
15 min. til Holmestrand og 30 min. til Tønsberg og Drammen. E18 tar deg raskt både
nord- og sørover. 42 min. til Torp flyplass, Sandefjord.

Boligene inkluderer

•Bad / vaskerom flislagt gulv med sokkel flis og fibo trespo våtromsplater på vegg
• Øvrige gulv, lamina
• Kjøkken fra Sigdal–Vidde hvit, m / hvitevarer – Se kjøkken tegning
• Baderomsinnredning fra Linn Bad, Sara
• Veggmonterte toalett
• Automatisk lekkasjetopp på kjøkken
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Vannbåren gulvvarme i entre, gang og stue/kjøkken 1 etg.
• Varmekabler på bad 2 etg.
• MDf plater skygge skrå hvit 0502-Y på alle vegger tørre rom
• Huntonit takplater 60 x 120 classic hvit 0502-y i himling
• Detaljert beskrivelse sendes på forespørsler

Organisasjonsform

Borettslag

Boligene selges som andeler, og vil bli organisert som et borettslag. Borettslaget er planlagt å bestå av totalt 8 andeler. Selger tar forbehold om antall andeler i borettslaget.

Selger står fritt til når som helst å stifte borettslaget, for så å overføre andelene til kjøperne ved overtakelse.

Kjøperne blir innkalt til stiftelsesmøte eller ekstraordinær generalforsamling. Her velges nytt styre for borettslaget. På stiftelsesmøte (som kan gjennomføres av selger) vedtas vedtekter og husordensregler.

Lokalleie i forbindelse med stiftelsesmøte/ekstraordinær generalforsamling og gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres borettslaget etter overtakelse eller trekkes fra etableringskostnaden.

Forslag til driftsbudsjett for første driftsår vil også bli presentert.

Kapitalkostnader består av renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Borettslaget planlegges finansiert med 50 % fellesgjeld og 50 % innskudd. Fellesgjelden er planlagt å bestå av et annuitetslån med 40 års løpetid hvor de første 10 årene er avdragsfrie.

Kapitalkostnadene vil øke når perioden for avdragsfrihet opphører. Det presiseres at renten vil endre seg i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke felleskostnadene tilsvarende, uavhengig av budsjettperiode.

Renteutgiftene er for tiden fradragsberettiget med 22 % etter gjeldende regler, forutsatt at andelseieren har tilstrekkelig skattbar inntekt. Nominell rente, se gjeldende prisliste. Det er denne rentesatsen som er lagt til grunn i de stipulerte felleskostnadene. Dersom renten endres før overtagelsen, vil dette påvirke kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene. Andel fellesgjeld og stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig fremgår av prislisten.

Borettslaget eier eiendommen. Andelseier har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men er solidarisk ansvarlig for å dekke borettslagets løpende utgifter.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS