Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Prosjektert moderne flott ny enebolig på Sommerro terrasse. Gangavstand til Rove fjellheis!

Sommerro terrasse 24, 3085 Holmestrand
Pris fra
kr 7 390 000

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

80

Bruksnr.

169
Joachim Røren
Kunderådgiver

Beskrivelse

Ny enebolig på solrik skrånende tomt. Boligen ligger i et fint og barnevennlig nabolag på Ramberg, med gangavstand til skoler og sentrum via fjellheisen.

Gjennomgående god standard og planløsning med 3 soverom, kontor, bad, bad/vaskerom, åpen stue kjøkken, direkte adgang til garasje med sportsbod og stor
terrasse.

Ditt nærområde

Sommerro terrasse 24 ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Ramberg. Her er solrikt, flott natur og gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Området
ligger omtrent tre kilometer nordvest for Holmestrand sentrum.

Holmestrand er porten til Vestfold, med 26 000 innbyggere og er en spennende by i utvikling. Byen har en fantastisk beliggenhet ved kysten, vakker natur og kort avstand til byene Tønsberg og Drammen.

Kort gangavstand fra boligen ligger fjellheisen på Rove som tar deg raskt ned til jernbanestasjonen og sentrum. Vestfoldbanen har hyppige avganger mot Oslo, Torp flyplass/Sandefjord og Tønsberg og gjør det enkelt med pendling. Holmestrand sentrum har butikker, kafeer, restauranter, dagligvare, apotek, vinmonopol, bibliotek
og servicetilbud.

Holmestrand byr på et mangfold av aktiviteter og kulturtilbud for alle aldersgrupper. Her er strandpromenade, badestrender, flytende badstue, stor båthavn, lett tilgang for fisking, båtturer, kajakk- og dykkerklubb. Solum golfbane med 18 hulls bane, ridesenter, Hvitstein Stadion for fotball, friidrett og skøyter og Høyanghallen med idrettshall, flerbrukshall, håndball, badminton, turn, Gjøklep skatepark og svømmehall. Det er også aktivt miljø om vinteren, med ski- og lysløyper, hopp- og slalombakke.

Skolene Kleiverud, Botne, Ekeberg og Gjøklep ligger ca 6 min. kjøring fra Ramberg, og det er gangavstand til barnehagene Gaupås, BMBs og Knuteskogen.

Buss:
3 min å gå til Sommerro. Bussen tar deg enkelt til Holmestrand, Horten, Tønsberg og
Drammen.

Tog:
Fra Holmestrand stasjon , tar det 20 min. til Torp flyplass/Sandefjord, 20 min. til
Drammen og og ca. 1,15 time til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bil:
8 min. til Holmestrand, 20 min. til Tønsberg og 30 min. til Drammen. E18 tar deg raskt både nord- og sørover.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Line 1 speil dører fra Harmonie. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med 0,9 u verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Laminat Berry Alloc Champs Elysees alle gulv unntatt bad og vaskerom. 

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører og vinduer. I Sommero leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant, taklist 21 x 045. Fotlister som 15x058 hvitmalt. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Utvendig panel:
Det leveres liggende 19 x 148 mm. d.fals kledning grunnet og et mellomstrøk til denne boligen. Det anbefales strøk nr. 3 innen 2 år.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Det medfølger kjøkkenpakke fra Sigdal kjøkken til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På gulv og veggene i bad leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus eneboligstandard levert av Modena Restec. Gulv på vaskerom med Mesterhus prosjekt standard med trespo våtromsplate på vegger.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 90/120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate eksl soverom i 1 etg kontor og bod. Det leveres peisovn Scan 65-2 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten er fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Holmstrand sentrum, kjør Hvittingsfossveien opp på fjellet, og følg denne 3,1 km. Sving til høyre inn Roveveien og videre til venstre inn Solåsveien. Etter ca. 500 m ta til høyre inn på Dagfrid Møystads vei og første til høyre.

Fra E18 ta av til Holmestrand inn på 315 Hvittingfossveien og følg denne ca 3 km. Sving til venste inn Rambergveien og videre til høyre inn Dagfrid Møystads vei. Etter ca. 100 m ta til venstre og første til høyre. Se tomteskilt.