Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Prosjektert 2-mannsbolig på Brekkeåsen i Våle. Arealeffektiv og hele 2/4 soverom hvis ønskelig. Barnevennlig og landlig!

Skaugveien 41, 3178 Våle

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

378

Bruksnr.

6
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Prosjektert 2-mannsbolig, beliggende på Brekkeåsen syd i ett nytt boligfelt i forlengelse av Brekkeåsen. Tomten er solrik og skjermet. Meget barnevennlig felt i blindvei, med skog og trygge lekeområder. Her kan barna leke fritt uten bekymringer. Barneskole og barnehage i umiddelbar nærhet. Flott turterreng sommer og vinter. Boligene får delvis opparbeidet uteområder med hage og sportsbod.

Her kan du være med på å forme boligen for å skape ditt drømmehjem. 

2-mannsboligen har alt på en flate og er på 83 kvadratmeter BRA. I hver bolig finner du en entré, en gang, en bod, ett bad med dusj og toalett, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I tillegg følger det med hver bolig en utvendig sportsbod. Boligen blir levert nøkkelferdig utvendig og i 1 etg. Her har
selvbyggeren mulighet for å fullføre 2 etg. selv som legges ut som et råbygg. Her har man en mulighet for selvbyggeren å anskaffe seg en bolig i et attraktivt område.

Råbygg er å anse som helt ferdig utvendig med kledning. Det vil
bli levert loftsluke til 2 etg, selvbyggeren tar over bygget for alle
innvendige arbeider gjenstående i 2 etg. Ved å utvide boligen for man
to ekstra soverom, ett ekstra bad og loftstue. 2 etg er på 49 kvm BRA.
Boligen vil da ha en total på 132 kvm BRA.

Brekkeåsen syd har meget flott beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde, tilhørende Tønsberg kommune. Feltet ligger i en blindvei inntil skogareal, med fine turveier og trygge lekeområder. Det er gangvei til butikk, lege, barnehage og Kirkevoll barneskole.

Det er skolebuss til Revetal ungdomsskole og etablert sykkelsti til Revetal. Ungdomsskolen er fra 2017 med idrettshall, flott uteområde og nyoppusset svømmehall i 2018.

Nærmeste bussholdeplass er Kirkevoll, som ligger ved barneskolen ca. 1 km fra boligen. Her er også Bibo Idrettspark med idrettshall, fotballanlegg, ski og skiskytterstadion, friidrettsanlegg, skatebordanlegg m.m. Idrettsanlegget brukes av IL Ivrig, Re fotballklubb, Re sykkelklubb og Ramnes Håndball. Det er treninger og konkurranser innen turn, fotball, volleyball, langrenn, skiskyting friidrett, håndball og sykkel. Vinterstid blir jordene rundt kjørt opp med skiløyper, så her kan skiene spennes på omtrent rett utenfor døren.

Det er også kort vei til flere vann i området som byr på muligheter for både fiske og bading. Ytre Oslofjord er bare en kort kjøretur unna, her kan du spasere langs nydelig kyststi, eller teste badetemperaturen ved en av de mange populære badeplassene. Besøk Borrehaugene og Midgardsenteret. Her ligger Norges aller første nasjonalpark, med gravhauger og majestetiske eiketrær.

Spar Brekkeåsen er nærmeste dagligvare. Det er rundt 9 km til Re-torvet på Revetal, som har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og Meny-butikk. Byene Holmestrand, Horten og Tønsberg ligger en kort biltur unna. Fra 2020 ble Re og Tønsberg slått sammen, og den nye storkommunen har spesielt fokus på gode oppvekstsvilkår og et godt kultur og idrettstilbud.

Gangavstand: 4 min. til Brekkåsen barnehage og Spar.

Buss: 1 km til bussholdeplass på på Kirkevoll. Herfra 16 min. til Revetal ungdomsskole.

Bil: 3 min. til Knerten / Ole Brumm familiebarnehage, 4 min. til Kirkevoll skole, 8 min. til E18, 11 min. til Re-Torvet, 15 min. til Tønsberg og 20 min. til Torp flyplass, Sandefjord.

Tog: Fra Holmestrand stasjon tar det ca. 20 min. til Torp flyplass, Sandefjord og ca. 1,15 time til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Leveranse

•Bad / vaskerom flislagt gulv med sokkel flis og fibo trespo våtromsplater på vegg
• Øvrige gulv, laminat
• Kjøkken fra Sigdal–Vidde hvit, m / hvitevarer – Se kjøkken tegning
• Baderomsinnredning fra Linn Bad, Sara
• Veggmonterte toalett
• Automatisk lekkasjetopp på kjøkken
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Varmekabel i entre og bad/vaskerom 1 etg.
• MDf plater skygge skrå hvit 0502-Y på alle vegger tørre rom
• Huntonit takplater 60 x 120 classic hvit 0502-y i himling
• Detaljert beskrivelse sendes på forespørsler

Generelle forhold:

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst:

Fra Kopstadkrysset / E18 kjører man inn på Kopstadveien mot Revetal ca. 6 km (RV680). Kjør til venstre inn Skaugveien og følg veien helt til enden. Se tomteskilt.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS