Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott prosjektert enebolig med alt på en flate og attraktiv beliggenhet! INKL Garasje

Kornveien 49, 3039 Drammen
Pris fra
7 240 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

41

Bruksnr.

267
Joachim Røren
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS

Vi kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Tilbygg / Påbygg Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Prosjektert moderne enebolig med alt på ett plan. Fint uteområde og dobbeltgarasje med sportsbod. Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrom, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Gjennomgående god standard og planløsning med 3 soverom, bad og med en egen inngang direkte til vaskerommet.

Boligen ligger i et fint og rolig nabolag på Tuft, i grenseskille mellom Sande og Skoger. Solrik tomt, barnevennlig område og flott natur.
Moderne og nytt hus med god planløsning. Bolig på ca.114 kvm med 3 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Tomten ligger landlig og flott i et rolig og veletablert boligfelt, med gode solforhold.

Ditt Nærområdet

Kornveien/Stillerud ligger i et fint og rolig nabolag på Tuft, i grenseskillet mellom Sande og Skoger. Her kan man bo landlig med kort vei både til skogen og fjorden, men fortsatt ha umiddelbar nærhet til E18, skoler og matbutikker.

Stillerud er et barnevennlig området med flere lekeplasser, fotballbaner og store boltreområdet i nærheten.

Området har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Røysjemarka har flotte turmuligheter sommer som vinter med oppkjørte skiløyper og fine stier.
Nærhet til Drammen golfbane, Skogerhallen, ballspill og treningssenter gjør områdettil et attraktivt sted å bosette seg.

Har du barn ligger Skoger skole i gangavstand og en kort kjøretur til flere barnehager og skoler. Videre er det kort vei til Universitetet i Sørøst-Norge på Union Brygge i Drammen.

Nærmeste matbutikk er Kiwi i Kobbervikdalen som tar ca. 4 minutter med bil. Det er også kort vei til Strømsø Senter og til Drammen sentrum med et stort utvalg av butikker.

Buss:
3 min til skoger stasjon gående. Tar deg med buss inn til Drammen nordover eller til
Sande/holmestrand Sydover. Linje 96 og 97 fra vkt (vestfold busselskapet), og linje 35
som er Brakar (buss i Drammen).

Tog:
13 min kjøring til Drammen stasjon , som tar deg til flyplassen på Sandefjord Torp og
Oslo Lufthavn Gardermoen. Flytoget går fra Drammen Stasjon hvert tiende minutt.

Bil:
E18 tar deg raskt både nord- og sørover.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Line 1 spile tett dører fra Bygg1 dør. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt. Ytterdør Tønsberg i std. farge tett fra Bygg1.

Vindu:
Det leveres vinduer med 0,90 u-verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Parkett Boen Pop 1-stav hvit eik alle gulv unntatt bad/vaskerom, og hall

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak. I Kornveien leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant og i taket 21x45 enkel skyggelist. Fotlister som 14x45 lakkert eik rund nese. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Utvendig panel:
Det leveres liggende 19 x 148 mm. d.fals kledning grunnet og et mellomstrøk til denne boligen. Det anbefales strøk nr. 3 innen 2 år.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en verdi av kr 140 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
På veggene i bad leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus Eneboligstandard levert av Modena Restec. Vaskerom leveres med Trespo våtromsplate F24 3091 HG White. På gulv vaskerom og entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus Prosjekt standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate eksl soverom i 1 etg. Det leveres peisovn Scan 65-2 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra E18 vil man kunne ta avkjøring 27 mot Skoger. 3 km kjøring og ta av til Kornveien og feltet ligger på venstre side. Se tomteskilt.

Andre prosjekter fra Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS