Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ny flott enebolig på solrik tomt. Attraktiv og sentral beliggenhet i Kolstadjordet med kort vei ned til Hof sentrum.

Kolstadgata, 3090 Hof
Pris fra
kr 5 390 000

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

202

Bruksnr.

6
Joachim Røren
Kunderådgiver

Beskrivelse

Ny flott enebolig på solrik tomt. Attraktiv og sentral beliggenhet i Kolstadjordet med kort vei ned til Hof sentrum. Boligene blir liggende vestvendt og har fantastisk solforhold. Tomten ligger landlig og flott inne i et nytt boligfelt.
 
Gjennomgående god standard og planløsning med 3 - 4 soverom, 2 bad, åpen stue og kjøkkenløsning.
 
Boligene blir liggende vestvendt og har fantastisk solforhold. Tomten ligger landlig
og flott inne i et nytt boligfelt.
 
Det er umiddelbar nærhet til Hof sentrum med dagligvareforretninger, diverse forretninger, servicetilbud og bensinstasjon.
 
Her finner du Hof skole, barnehager, idrettsanlegg, golfbane m.m. Byene Holmestrand, Tønsberg og Drammen, ligger ca 15 til 30 min kjøretur unna.
 
Her er barnevennlig, nydelig natur og flott turterreng sommer som vinter. Turstiene egner seg godt til fot- og sykkelturer. Hof IL har etablert mange turer, fra rusletur rundt Vikevannet, til den mest krevende turen til Skibergfjell. Det er flotte skogsområder hvor det er mulighet for jakt.
 
Hof har et vassdrag som renner nordover, fra Hillestadvannet i sør og ender opp i Eikeren, samt skogkledde åser på begge sider. Vikevannet innbyr til padling med kajakk og kano, samt flere fine badeplasser.
Vannene er grunne og svært fiskerike.
 
Trevareindustri og verkstedindustri er er de viktigste industribransjene i Hof, samt jordbruk med hovedvekt på korndyrking.
 
Buss:
Bussen går Kolstad, og tar deg enkelt til Horten, Tønsberg og Holmestrand.
 
Tog:
17 min kjøring til Holmestrand stasjon , som tar deg til flyplassen på Sandefjord Torp
og Oslo Lufthavn Gardermoen.
 
Bil:
15 min. til Holmestrand og 30 min. til Tønsberg og Drammen. E18 tar deg raskt både
nord- og sørover. 42 min. til Torp flyplass, Sandefjord.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Ask kompakt tette dører fra Harmonie dør. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt. Ytterdør Strandhvit med glass fra Harmonie.

Vindu:
Det leveres vinduer med 0,9 u-verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.
,
Gulv:
Det er beregnet laminat grand avenue Champs Elysees alle gulv unntatt bad, tekniskbod og entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak. I Kolstadgata leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant og i taket 21x45 enkel skyggelist. Fotlister som 14 x 58 hvitmalt. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Utvendig panel:
Utvendig kledning kombinasjon av stående 19 x 148 mm. rett og tett og liggende 19 x 148 mm. ny type med spor. Kledningen er behandlet med Visir og ett strøk Trebitt beis. Fargene som er valgt er; Sotgrå 683 og Sandgrå 9076.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en verdi av kr 140 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
På veggene i bad leveres med Trespo våtromsplate F24 3091 HG White. På gulv begge bad og entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus Enebolig standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.
 
Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate + bad 2 etg, eksl teknisk 1 etg. Det leveres peisovn Scan 41-1 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Følg Hofveien og sving inn i Kopstadlinna. Følg denne og ta andre avkjøring inn Kolstadjordet til høyre. Se tomteskilt.