Hopp til hovedinnhold

Funkishus

Funkishuset Lyngen fra Mesterhus

Funkishus

Funkishus er en stil som blomstret på 1920-tallet og har siden den gang forblitt en tidløs favoritt blant designelskere. Hvis du leter etter en harmonisk fusjon av funksjonalitet og estetikk, vil funkishuset definitivt fange din interesse.

Husmodellen Form 2.0 er er funkishus fra Mesterhus

Form 2.0 er et arkitektonisk uttrykksfullt funkishus med moderne linjer. Innholdsmessig rommer huset mye på sine 125 m² med tre soverom, to stuer, bad og gjestetoalett, samt en romslig stue/kjøkkenløsning.

Hva kjennetegner funkishus?

Funkishus er kjent for sin karakteristiske bruk av rene linjer, geometriske former og enkelhet i designet. Dette skaper en balanse mellom form og funksjon, der hvert element tjener en hensikt samtidig som det tilfører estetisk appell. Stilen er ofte preget av store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys, og åpner opp rommet for en følelse av romslighet. Funkishus går også under kategorien "moderne hus", da alle våre funkishus er moderne tolkninger av 1920-tallets funkishus.

Funkishuset Signatur 305 er en av bestselgerne til Mesterhus

Signatur 305 er et av Mesterhus mest populære funkishus. Dette er en moderne bolig med stram, spennende form og god planløsning som gir lyse og luftige rom.

Våre funkishus