Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hovin
Stilren bolig med god takhøyde

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

121,7 m²

Bruksareal (BRA)

195,0 m²

Største lengde

13,0 m

Største bredde

7,6 m

Hovin er en romslig bolig med en enkel og stilren fasade. Med BRA på 195 m², har denne boligen god plass til familien. Pulttaket gjør at huset skiller seg ut og gir en fantastisk takhøyde innvendig.

Inngangspartiet er overbygd og har praktisk direkte tilgang til vaskerommet. Boligen har totalt 3 soverom, og et stort, lyst og åpent fellesområde delt inn i flere soner.

Den øvre etasjen har en imponerende takhøyde på over tre meter på det høyeste, og består av et stort åpent oppholdsrom med kjøkken og stue. Stuen har skyvedør ut til balkongen på forsiden, og gir en fantastisk utsikt over området rundt. Det er også et bad samt et kombinert vaskerom og bod i denne etasjen.

I underetasjen er det tre soverom, det største med walk-in-closet, en stor TV-stue, to boder og enda et bad. TV-stuen kan enkelt bli omgjort til et leke- og oppholdsrom for barna eller benyttes som en vanlig TV-stue. Oppholdsrommet har skyvedører som gir tilgang til hagen.

Med en stilren fasade, en romslig og åpen planløsning, god takhøyde og en fin balkong, er Hovin en bolig som vil passe perfekt for en familie som ønsker seg både plass og stil i et moderne hjem.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?