Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Signatur 300
Stilfull tomannsbolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

188,0 m²

Bruksareal (BRA)

121,0 m²

Største lengde

10,6 m

Største bredde

13,3 m

Signatur 300 er en moderne tomannsbolig med sitt moderne design, rene linjer og pulttak. Dette er et perfekt hus for deg som ønsker å bygge en tomannsbolig som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Huset er skreddersydd for skrå tomt.

De store vinduene slipper rikelig med naturlig lys inn i boligen. Hver bolig strekker seg over to etasjer og gir rikelig plass å boltre seg på. I tillegg kan du utvide bruksarealet med en frittstående carport og sportsbod i samme stil som huset, som tilfører ytterligere 26 kvadratmeter og øker lagringskapasiteten.

Hovedinngangen, som er overbygd, befinner seg i første etasje eller på øvre plan, ettersom dette huset er skreddersydd for en skrå tomt. Du kommer først inn i et praktisk vindfang som gir tilgang til både et bad og en bod, og som har god plass til garderobe. Deretter går du inn i det romslige fellesrommet med åpen stue- og kjøkkenløsning, men hvor kjøkkenet er skjermet i egen sone. Langs den ene veggen finner du store vinduer som strekker seg fra gulv til tak, noe som gir rommet en lys og luftig atmosfære. Her finnes også en skyvedør som fører ut til en flott balkong med moderne glassrekkverk.

Romslig sokkeletasje med tre soverom, store vindusflater og terrasse
En trapp fra fellesrommet fører deg ned til sokkeletasjen, som inneholder en gang, en bod, et romslig bad med plass til vaskemaskin, samt boligens tre soverom. De to største soverommene har store vindusflater og en skyvedør som fører ut til terrassen og uteplassen. Dette området gir en hyggelig plass med gode muligheter for sommergrilling.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?