Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Vågen
Tomannsbolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

160,0 m²

Bruksareal (BRA)

136,0 m²

Største lengde

13,8 m

Største bredde

12,6 m

Oppdag Vågen - en tomannsbolig tilpasset for skrå tomt. Boenhetener er speilvendte og har skjermede balkonger på hver side.

Med 136 m² BRA pr boenhet, har denne tomannsboligen mye å tilby. Med tre soverom og et skjermet uteområde vil du finne komfort og privatliv her.

Begge boenhetene er speilvendte og har skjermede balkonger på hver side. I tillegg har hver enhet sitt eget herlige, private uteområde på bakkeplan. En annen fordel er at huset er spesialtilpasset for en skrå tomt, slik at du kan få inngang i begge etasjene.

Øvre plan inneholder alle hovedfunksjonene du trenger. Her finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning, et soverom, et bad og en bod med inngang fra entreen. Fra avslapningssonen i stuen kan du også nyte en sjarmerende balkong med delvis overbygg.

I underetasjen finner du et romslig soverom med walk-in-garderobe, et bad/vaskerom, enda et soverom og en TV-stue. I tillegg gir denne etasjen deg fleksibiliteten til å tilpasse planløsningen etter dine og familiens behov. For eksempel kan TV-stuen enkelt omgjøres til et ekstra soverom.

Vågen tomannsbolig gir deg en svært god boligopplevelse med sin smarte og gode planløsning med tilpasningsmuligheter. Utforsk alle mulighetene denne boligen har å tilby og finn ditt drømmehjem i dag.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?