Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Form 1.0
Fleksibel og arealeffektiv

Nøkkelinformasjon

Soverom

3/4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

108 m²

Bruksareal (BRA)

168,2 m²

Største lengde

12,2 m

Største bredde

6,8 m

Form 1.0 er en innovativ boligmodell som møter dagens marked og etterspørsel for moderne og kostnadseffektive løsninger. Med sitt fleksible og arealeffektive design, passer Form 1.0 perfekt på små og smale tomter.

Vårt spesialtilpassede funkishus, Form 1.0, er den ideelle løsningen for områder med begrenset tomtestørrelse. Boligen er på 144 kvadratmeter og vil derfor være et rimeligere hus – både å bygge, men også med tanke på utgifter som strøm og vedlikehold. Form 1.0 er laget av miljøvennlige trematerialer, noe som gjør det til et bærekraftig valg for miljøbevisste kunder.

Funkishuset Form 1.0 med lys og sort eik uten garasje

Tilpasset dine behov

Form 1.0 er designet med tanke på små og smale tomter, men kan enkelt tilpasses ulike tomtesituasjoner, inkludert skrå, flat eller større tomter. Balkongen er et fleksibelt element som kan tilpasses tomten og utsikten, og kan også fjernes helt om ønskelig.

Garasjen er en løsrevet enhet som kan plasseres på forskjellige måter på tomten, men også være et tilvalg. Garasjen kan enkelt tilpasses boligen og fungere som en del av huskroppen, og det er også mulig å etablere en takterrasse på garasjen.

Med funkishuset Form 1.0 fra Mesterhus får du en fleksibel og arealeffektiv husmodell som kan tilpasses dine behov og ønsker.

Funkishus i hvitt og lys eik omringet av grøntområde

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?